Nokia 3250, näyttö hajalla

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja H*H, 6/8/06.

 1. H*H

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Tilanne on siis seuraavanlainen:

  Ostin uuden Nokia 3250 puhelimen ja kotona laitoin sen lataukseen. Seuraavana päivänä huomattiin, että kun puhelimen laittaa päälle niin kaikki tekstit eivät näy ja lisäksi näytön alareunassa on noin peukalonpään kokoinen musteläiskää muistuttava jälki. Kävin puhelimen kanssa liikkeessä, josta se ostettiin ja sieltä kerrottiin, ettei puhelinta voi palauttaa ja että Nokian takuu ei koskaan korvaa näyttöä. Onko todellakin näin, että maksoin uudesta puhelimesta käyvän hinnan ja nyt pitäisi tyytyä siihen, että puhelin on rikki?
   
 2. Skopa Vieras

  0   0   0

  zzzzzz

  Mikäs tää pulju on jossa mukavia höpötellään?
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  ohhoh.. Eräät yritykset ei joko ikinä opi, että paskan myymisestä ja puhumisesta koituu ongelmia.

  Kuluttajaneuvojan pakeille vaan jos ei homma selviä muuten. (joo joo... tiedetään yllätys!!)

  Oli mullakin 6100 yliheikko näyttö.. hajosi 2 kertaa. Vippasin pöydälle niinkuin aavistuksen kovempaa kun lipesi kun jostain tulin, tais olla niin että vähän kulmittain tuli ja osittain lehden ja kuittipinon päälle. Se ärsytti eniten kun Nokia olisi alkanut temppuilemaan taas kerran "lautakunnan päätöstä odotellessa -tyylillä." En jaksanu odottaa, 30e kärsin mielummin ja kunnostin näytön itse. No ei menny aikaakaan kun poljin pyörällä ja puhelin taskussa, ottaessani pois, kappas, taas paskana. Silloinkin alkuperänen hajosi. Koska mulla oli muitakin ongelmia kyseisen luurin kanssa vähän hemmetisti, se vaihdettiin kokonaan uuteen 6 kertaa vuodessa ja toinen omistaja kerran vielä. Sen takia sitten alkuperänenkin meni 2 kertaan hajalle juuri näytöstä... Toisenkin kerran olisi pitänyt kättä jäädä vääntämään, ei ollu aikaa semmoseen joten tuli kustannettua toinenkin.

  On se sillälailla, että vähän voisi varoa miten kohtelee tietty puhelintaan, mutta kumma ettei vuoteen ole tarttenu 1100 kunnostaa. Kaikki muita on saanu laittaa välillä kuin iisakin kirkkoa ikään... 1100 oon paiskonutkin sentään. Muita malleja joutuu peräsuolessa kuljettamaan kuplapussissa ja alkuperäislaatikoissa jos aikoo, että jotain kestää suurinpiirtein.
   
 4. H*H

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Re: zzzzzz

  Giganttihan tämä. Maanantaina on tarkoitus vielä käydä huoltoliikkeessä ja katsoa mikä siellä on vastaus. Gigantin myyjä kun oli siis sitä mieltä, että takuu ei korvaa.
   
 5. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  Re: zzzzzz

  kyllä sen pitäs korvata jos pystyt esim todistamaan, ettet ole pudottanut tms puhelinta ;) tuo vikas kuulostaa just siltä että näyttö on fyysisesti kolahduksen (tai painauman) jäljiltä rikki :(
   
 6. H*H

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Enpäs muistanut, että tätä asiaa täällä pohdin.
  Huoltoliikkeessä siis sanottiin, ettei takuu kata näytön korjausta ja niinpä sitten soiteltiin suoraan Nokian asiakaspalveluun. Heiltä annettiin vaihtoehdoiksi kaupan purku tai huoltoliikkeessä käyminen ja tällä kertaa kyseessä eri huolto. Soitto huoltoon ja joku isompi pomo pyysi tuomaan puhelimen suoraan hänen pöydällensä. Näin toimittiin ja jo samana päivänä huollosta soitettiin ja kerrottiin puhelimen olevan kunnossa ja takuu kattoi kaikki kulut, kun selvisi, että näytössä oli jännite, josta rikkoutuminen johtui eli kyseessä oli valmistusvirhe, johon Gigantissa ja toisessa huoltoliikkeessä ei uskottu. Ilmeisesti jännite purkautui, kun puhelin putosi noin kymmenen sentin matkan pehmeälle sohvalle. Eli näemmä Nokiakin joskus korvaa rikkoutuneen näytön. :)
   
 7. TearTox

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Mulla takuu korvas ainaki vanhan N-Gagen näytön ku se ihan silmissä palo rikki ja siihen jäi musta läntti oikealle alhaalle, lähes näytön keskelle. Ei tarvinnu edes selitellä mitään.
   

Jaa tämä viestiketju