Nokia 3230:n datakaapeli ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Killalla, 3/7/05.

 1. Killalla

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Ostin tuossa viikko sitten dku-2 datakaapelin hakkis.comista, todennäköisesti ei ole aito. Kun koitin yhdistää puhelimen kaapelin avulla tietokoneeseen, se ei reagoinut mitenkään. Käyttiksenä oli tuolloin windows 2000, sp3, dku-2 ajurit + pc-suite. Ajattelin käydä kaverillani vielä testaamassa laitetta, ja mitäs mitäs, se toimi. Yhteys minun kännykkäni ja kaverini tietokoneen välillä toimi moitteettomasti tuon kaapelin avulla. Kotona vaihdoin käyttiksen samaan windows xp:hen, mikä kaverillani on. Ja yllätys, ei toimi vieläkään, vaikka xp on päivitetty sp2 ja on dku-2 ajurit + pc-suite. Asennukset ym. olen mielestäni tehnyt aivan oikein, ainakin ohjeiden mukaisesti.
  Onko kellään mitään ideaa, mistä tämä ongelma voisi johtua.
  Täytyy vielä huomauttaa, että kaverillani on huomattavasti uudempi kone, voiko usb2/usb1 liitännöillä olla tekemistä tämän kanssa?
  Oma usb-väyläni toimii kyllä kunnolla, testasin sen mp3-soittimeni kanssa.
   
 2. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Oletko tarkistanut PC Suitesta, että onko "hallitse yhteyksiä"(tai mikä se kuvake lienee suomeksi, Connection Manager kuitenkin) puolella valittuna DKU-2 yhteys aktiiviseksi ?
  Toinen mitä voi tarkistaa on että mitä näkyy Windowsin Device managerissa, kun yhdistät kaapelin+puhelimen PC:lle. Jos tulee näkyviin joku "unknown device", niin uninstalloi se Device managerin kautta, boottaa ja kokeile yhdistää uudestaan, josko sitten ajuri asentuisi.
  JOs sulla on monta USB väylää tai joku hubi, niin kokeile eri porttiin tai ainakin ilman hubia
   

Jaa tämä viestiketju