Nokia 3230 lakkasi käynnistymästä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja -jorkki-, 30/11/06.

 1. -jorkki-

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/05
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  elikkä onkkelma on seuraavanlainen:

  3230:n kaiutin hajos kun lensi lattialle. pelasi monta viikkoa muuten normaalisti, sitten eräs kaunis päivä hommasin uuden kaiuttimen, purin luurin osiksi, vaihdoin sen ja pistin kasaan. Kun yritin sitten käynnistää niin valot vain syttyi, ei muuta. purin ja kasasin monta kertaa, en käsitä mikä meni pieleen. nyt sitten yritin tuota formatointia, nyt lakkasi kokonaan käynnistymästä! virtaa on, koitettu toisen puhelimen akulla ja ilman kortteja ja korttien kans, pidetty laturissa päiväkausia ja niin edelleen. voiko olla vaan softavika vai heitänkö vesilintua?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  hmm... mahdoton sanoa tuon perusteella mitään... ainoa mikä tulee mieleen on näyttö mikä ois jääny irralleen tms... Että näyttää muka käynnistyvän ja ei käynnisty, ruutu vaan välähtää. Jos sitten myyt sen varaosina pois. Tuskin tulet kuitenkaan sen viisaammaksi vaikka kuinka sitä purkaisi. Jotain voi olla pahemman kerran pielessä.

  Mitäs akku sanoo toisessa puhelimessa? Lähteekö se lataamaan ja näkyykö palkkeja kun laitat laturiin vaikka on pimeenä? Muuta en nyt keksi kysyä.
   
 3. vanderer74 Vieras

  0   0   0

  Joo samaa mielta oon etta nayton kosketushairio vois olla, tarkista liittimet kunnolla.
   
 4. -jorkki-

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/05
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  akku pelaa toisessa normaalisti. ei näy palkkeja mutta lataa kyllä silti. viittais kyllä vähän tuohon näyttövikaan, mutta kun enää ei tule mitään elonmerkkiä, pitäisi kai syttyä joku valo kun käynnistää vaikka ei ois näyttöä ollenkaan.
   
 5. june74 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/06
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  yksi mahdollisuus on että se on saanut staattista sähköä purettaessa tai kasatessa laitetta , oliko maadoitusranneke tms. ?
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mjoo.. sekin, yleensä sekoaa softa tai jotain hyvin pientä. Mutten jaksa uskoa, että se siitä aivan mykäksi menee, oon nimittäin viritetyllä sähkökärpäslätkälläkin testannu pariin luuriin mitä tapahtuu kun saa usein ja eri kohtiin piikkejä. Tuo viittaa enemmänkin kokonaan sitten siihen ettei saa kontaktia jostain. Paha sanoa kun ei näe sitä tässä. Voiskohan se sun virtanappi vaan olla paskana. Kokeiles sekin kun purat ja laitat akun napoihin, mitä virtanapille kuuluu jos ei ole yleismittaria. Yhdistä ne vaikka jollain ne navat virtanapin juuresta. Syttyykö valot? Usein ihmiset hajottaa virtanapin vaan.
   
 7. -jorkki-

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/05
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Valot syttyy, mutta ketään ei ole kotona. kun käynnistää niin valot palaa jonkun aikaa, sammuu sitten eikä syty vaikka painelee nappeja. kun valot on päällä niin näytössä välähtää raitoja välillä. mutta en oikeen näyttövikaankaan usko, pitäishän valojen silti syttyä jos jotain nappia painaa jos on käynnissä oli näyttöä tai ei.
   

Jaa tämä viestiketju