Nokia 3230 Akku Tyhjenee mystisesti

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja joulu11, 24/4/06.

 1. joulu11

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Nokia 3230 gigantista ostettu noin vuosi sitten on alkanut oireilla kummallisesti. Akku tyhjeni ensimmäisen kerran muutaman tunnin jälkeen (ei puheluita), joten ajattelin ostaa uuden akun. Laitoin uuden (insmat) akun puhelimeen kiinni ja ajattelin että nyt pelittää. Seuraavana aamuna akku oli jälleen tyhjä (uuttta akkua oli ladattu n. 20h) joten kiikutin puhelimen huoltoon gigantin kautta. Puhelin tuli huollosta ja huollossa olitehty ohjelmisto päivitys sekä vaihdettu etukansi, akusta oli laitettu kommentti lataus ok mutta piraatti akku niin emme kommentoi enempää. No ajattelin että nyt pelittää. Taas seuraavana aamuna akku tyhjä (ei puheluita eikä ylimääräisiä ohjelmia taustalla) alkaa vit... .Ostin nokian alkuperäis akun ja kiikutin huoltoon (gigantin kautta). Puhelin tuli huollosta (n. 1kk kesti) huoltoraportti: ohjelma päivitetty 4.000... jotain 5.000... jotain akusta kuitille tulostettu lappu battery good tulos testattu jollain vehkeellä. No taas ajattelin että nyt hyvä koitetaan. Yön jälkeen akku tyhjä (ei puheluita ei tausta ohjelmia) nyt jo kyrsii viimesen päälle lähtee pian ikkunasta pihalle koko kapula. Soitin gigantin asiakaspalveluun ja neuvoivat viemään huoltoon. Nyt kysisin onko tullut samanlaista ongelmaan kellään eteen??? puhelin on myytävänä!!! ei ikinä enään nokialaista.
   
 2. Alberto

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/9/05
  Viestit:
  58
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sonera
  Kannattaa viedä huoltoon vaan, varsinkin jos aiot myydä. Ei kai ne kaikki Noksut huonoja oo, jos yksi yksilö temppuilee.... :)
   
 3. joulu11

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  :) pakko päästellä vähän höyryjä :) on muut (n.10kpl) nokialaiset ihan hyvin käytössä pelannut.
   
 4. fakifaki Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/03
  Viestit:
  340
  Tykkäykset:
  12
  laitas puhelin vaikka radio/telsun viereen niin näät/kuulet jos tavaraa liikkuu ilmassa.. joskus epäonnistuneet lähetykset (väärät yhteysasetukset) saattaa aiheuttaa sen että luuri yrittää lähettää MMS- tai sähköpostiviestiä muutaman minsan välein.

  Uskon että puhelin on ihan ok, huollon testit varmastikin näyttää virrankulutuksen..

  mites sim-kortti, sekin saattaa vaikuttaa valmiusaikaan , jos pystyt kokeile toisella..
   
 5. joulu11

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Koitin tuota tekkari/radio hommaaeikä tuntunut mitään lähettävän.
  Koitan ottaa muistikortin sek simkortin ensi yöksi poi niin näkee aamulla miten on käynyt. Itse epäilen vieläkin puhelinta sillä akku on ok mutta puhelimessa on jokin mikä akkua purkaa. Kiitos vastuksestasi ja vinkeistä.
   
 6. JouHou

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  265
  Tykkäykset:
  0
  Koitas ilman muistikorttia hetken aikaa. Jos muistikortilla on jotain. Kun eihän se lähetä tai käynnistä mitään ilman Sim-korttia. VOi olla muistikortilla joku ohjelma, joka kytkee itsensä taustalle päälle tai epämahdollisesti virus.
   
 7. joulu11

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  kiitokset vastauksesta! Muistikortti näyttäisi olevan ongelma nyt vain pitää selvittää mistä johtuu moinen ohjelma/hardware vika.
   
 8. joulu11

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  formatoin muistikortin ja laitoin takaisin kiinni. Nyt akku on kestänyt kolme päivää ok.
   

Jaa tämä viestiketju