nokia 3220 kaiuttimen äänenvoimakkuuden säätö

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tmz, 28/9/04.

 1. tmz

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/5/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Ostin eilen nokia 3220 puhelimen. Pistin tulevan puhelun kaiuttimen kautta kuulumaan, mutta äänenvoimakkuus oli naurettavan pieni, ei meinannut kuulla mitään. Olen koittanut puhelun aikana painaa niistä nuolinapeista mistä yleensä puhelimissa on äänenvoimakkuutta saanut säädettyä mutta mitään ei tapahdu. Selasin kaikki valikot eikä löytynyt muutakuin automaattinen äänenvoimakkuuden säätö. Josta ei ollut yhtään apua. Manuaalista en löytänyt myöskään tästä mitään. Joten neuvokaa viisaammat, mistä h*mmetistä sitä äänenvoimakkuutta säädetään sille kaiuttimelle?
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Esimerkiksi 7610:ssa kaiuttimesta kuuluvaa ääntä saa säädettyä painamalla nelisuuntaista näppäintä vasemmalle/oikealle. En nyt jaksa kaivaa 3220:a esille ja kokeilla, onko siinä sama juttu.
   
 3. tmz

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/5/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  koitin äsken soittaa johonkin ei-toimivaan numeroon johon se kuitenkin yhdisti, no koitin painella nelisuunta näppäintä suuntaan jos toiseenkin mutta tästä ei tapahtunut ei sitten mitään. Olisiko kenelläkään muita vinkkejä?

  Vai pitäisikö sitä painaa kun on "oikea" puhelu käynnissä?
   
 4. tmz

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/5/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Joo näköjään piti olla oikea puhelu menossa, muuten sitä ei saa säädettyä. Mutta outoa ettei tohon löydy mitään valikkoa mistään... vai enkö vaan ole huomannut semmoista?
  Mutta pääasia että sain tämän "ongelman" ratkaistua... :D
   

Jaa tämä viestiketju