Nokia 3200 ja lähtevät mms viestit

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Tomcat, 14/6/04.

 1. Tomcat

  Tomcat Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/02
  Viestit:
  187
  Tykkäykset:
  9
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3T
  Kuinka tuosta lähtevien viestien kansiosta saa lähtemään MMS viestit ? Operaattorina Saunalahti ja uudet MMS asetukset tallennettuna. GPRS yhteys asetuksetkin pitäisivät olla kunnossa, tai sittein eivät :) Kun lähtetän galleriasta valokuvaa MMS viestinä kuva siirtyy lähtevien kansioon mutta sieltä sitä ei saa lähtemään eteenpäin. Olisiko sittenkin jokin asetus väärin GPRS:ssä ? Laitoin ne manuaalisesti Saunalahden ohjeiden mukaan.
   
 2. Guest Vieras

  0   0   0

  Käynnistitkö puhelimen uudelleen? Miksi manuaalisesti?
   
 3. Tomcat

  Tomcat Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/02
  Viestit:
  187
  Tykkäykset:
  9
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3T
  Puhelimen käynnistys unohtui, ilmoitin hetki sitten pojalleni kotiin että hoitaa tuon sammutttamisen / käynnistämisen. Laitoin gprs asetukset manuaalisesti siksi kun Saunalahdelta tuli viesti ettei sieltä löydy asetuksia tuohon puhelimeen !! ? Itse epäilen että asetuksia tilattaessa meillä tuli jokin näppäily virhe ja kyseinen herja johtuu siitä. Kunhan tästä työvuorosta pääsee kotiin niin täytyy kokeilla joko tuon buuttauksen jälkeen MMS viestit toimisivat.
   
 4. LaarDicki

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  itse ostin juuri tuon puhelimen ja onnistuin lähettämään MMS viestejä. aluksi kohtasin myös tuon ongelman ettei löytyisi tähän malliin asetuksia, mutta sitten katsoin saunalahden sivuilta sen miten avataan MMS palvelu ja sen kautta sain asetukset automaattisesti puhelimeeni.
   

Jaa tämä viestiketju