Nokia 3110 Evolve / Sony Ericsson T303 - kannattaako?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja JVi, 24/11/08.

 1. JVi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Unohdetaanpas sitten tuo aluksi tässä esillä ollut 3109 classic. Vaihdetaan Evolveen.

  http://www.nokia.fi/A4831042

  Tuollaisen puhelimen ajattelin hankkia korvaamaan kolme vuotta hyvin palvelleen nokialaiseni. Ainakin pikaisen silmäyksen jälkeen tuo vaikuttaa juuri sopivalta puhelimelta meikäläiselle, kun käyttö on suurimmaksi osaksi vain tekstiviestittelyä ja puhumista. Puhelimen omalle kameralle tai musiikkisoittimelle en anna juuri minkäänlaista lisäarvoa, joten hakusessa onkin ollut puhelin, jossa ei noita em. ominaisuuksia välttämättä edes olisi. Ulkonäöllä on väliä, mutta hyvä akunkesto, kestävyys ja luotettavuus ovat ne kaikkein tärkeimmät tekijät, ja tuosta puhelimesta taitaa kaikkea niitä löytyäkin.

  Olisin siis kiinnostunut kuulemaan käyttäjien arvioita kyseisestä puhelimesta ja kertomaan niin hyvät kuin huonotkin puolet.

  Sony Ericsson T303 kiinnostaa myös! Mielipiteet enemmän kuin tervetulleita!
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ihan ok peruspuhelin, näyttö vaan melkoista kuraa ainakin mun silmille.
   
 3. JVi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Millä tavalla kuraa? Verrattuna mihin?
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  En oo ihan halvimpia nokialaisia ikänä käyttänä mut malleja joita oon testannu(ehkä noin 70% nokian mallistosta) niin mielestäni tossa huonoin näyttö. Ei se aivan surkea ole ja normaalikäyttöön ihan ok mut jos esim jotain kuvia tahtoo katsoa niin aika moista pikselimössöä luvassa.
   
 5. JVi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Olisiko tuossa 3110 Evolvessa yhtään parempi näyttö? Kun se on toinen vaihtoehto ja yritän saada vähän selkeyttä siihen, kumpi kannattaisi ostaa. Kuvia tuskin paljoa näytöltä katselisin.

  Edit: Ilmeisestikään ei tuonkaan näyttö kovin kummoinen ole, mutta valinta alkaa joka tapauksessa kallistumaan tuohon Evolveen. Syynä parempi ulkoasu ja puhelin toimii testien mukaan mukavan vikkelästi.
   
 6. ^^JuZZe Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/07
  Viestit:
  232
  Tykkäykset:
  9
  Sony Ericssonille ilmotetaan ainakin pidempää puheaikaa. Ite ottaisin sonyn oikeestaan pelkän ulkonäönkin takia, ja koska alan oleen kyllästyny Nokioitten laatun, tuntuu että aina luurit jääny vähän kesken. Onhan tuo Sony pienempikin. Jos et tosiaan kuvia ota / musiikkia aio kuunnella niin ei tuo Sonyn muistikortin paikattomuus varmaan haittaakkaan? Mutta eikös noilla oo muutaman kympin hinta erokin?
   
 7. JVi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/08
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Jep, ominaisuuksiltaanhan tuo taitaa peitota nokialaisen. Pakko käydä kaupassa vielä tuota räpläämässä.

  Mitäs mieltä sitten Nokia 5000 -puhelimesta. Hinta olisi kohdallaan, kun alta yhdeksän kympin saisi mutta silti vähän mietityttää. Sisäinen 12MB muistin uskoisin riittävän minulle, kun kameralle eikä musiikkisoittimelle ei ole käyttöä. Viestejähän tuonne mahtuukin jo varmaan ihan hyvin? Toiset ovat myös sanoneet sen olevan hidas käyttöliittymältään ja takkuilevan tekstiviestin kirjoittamisessa, jos on yhtään vikkelämpi sormistaan. Osaako kukaan tästä puhelimesta sanoa mitään?
   
 8. Noksu6300

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/08
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 6300
  Itse en tykkää yhtään tuosta evolven ulkonäöstä. Mutta mielipiteensä kullakin. =)
  En ole evolvea käyttänyt, mutta sen rinnakkais malli 3110classic oli n. Vuoden käytössä. Kyllä se näyttö peruskäyttöön sopii, mutta kuvat on tosiaan surkeita. Selkeä peruspuhelin, ja nopea.

  Mutta vaikka olen sitä nyt kehunut, on siinä huonojakin puolia. Tai oikeastaan huono puoli. =) Ja se on näytön kestävyys. Näyttö meni rikki ihan perus pyöräilyssä. kaverille kävi samoin. Ja täällä foorumilla on myös juttua tuosta näytöstä. Korjaaminen olisi maksanut n. 70e.
   
 9. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Varta vasten etsin jonkun ketjun, jossa tama Nokia 5000 olisi edes ohimennen mainittu. Tama siksi etta halusin kertoa puhelimen jaatyilevan aika ajoin ja kyseessa tuttavani aivan juuri hankittu puhelin. On se melko ikavaa, jos puhelin vahan valia jumittaa omia aikojaan. En tosin tieda onko kyseessa yksilo- vai tyyppivika.
   

Jaa tämä viestiketju