1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia 3100

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja obc, 27/12/03.

  1. obc

    Liittynyt:
    17/11/03
    Viestit:
    19
    Tykkäykset:
    0
    Ostin juuri kyseisen puhelimen, mutta en saa wap.google.com:ia kunnolla näkymään; http://koti.mbnet.fi/obc/google.jpg
    Niinkuin näkyy (jos näkyy) siinä sivun keskellä menee pieni suikale sitä koko sivua. Pari muutakin sivua näkyvät tällä tavalla. Osaatteko auttaa?
     
  2. JiiCoo

    Liittynyt:
    21/3/03
    Viestit:
    108
    Tykkäykset:
    0
    En tiedä auttaako tämä mutta kokeile wap.google.fi osoitetta. Siis Fi sinne perään.
     
  3. obc

    Liittynyt:
    17/11/03
    Viestit:
    19
    Tykkäykset:
    0
    "Yhdyskäytävä ei vastaa" ilmoittaa puhelin.
     
  4. Metsis

    Liittynyt:
    13/5/03
    Viestit:
    392
    Tykkäykset:
    0
    Kyllä tuo ennen on toiminut kunnolla. Olisikohan sivuston koodiin lipsahtanut virhe? Vai toimiiko tuo oikein muilla vastaavilla Nokian puhelimilla?
     
  5. k7v

    Liittynyt:
    13/2/03
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    0
    3650:ssä toimi ainakin tällä hetkellä oikein. (Joka tosin ei ole vastaava puhelin kuin 3100.)
     
  6. sane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    17/5/03
    Viestit:
    1761
    Tykkäykset:
    13
    3650:ssa toimii oikein, mutta 3300:ssa on just samalla tavalla, että ei saa mitään selvää...
     
  7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
  8. Metsis

    Liittynyt:
    13/5/03
    Viestit:
    392
    Tykkäykset:
    0
    No tuo toimii ihan Ok, mutta eikö sen ihan tavallisenkin pitäisi toimia, kun on xhtml-selain?
     

Jaa tämä viestiketju