Nokia 301 asetuksilla ei ole vaikutusta

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja akyttala, 20/8/14.

 1. akyttala Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/02
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  Pari päivää puhelin toimi ok, mutta nyt on semmonen ongelma, että asetukset eivät ikäänkuin vaikuta asioihin, joihin pitäisi tai asetukset ei tallennu.

  Alusta asti "Valikon ohjetekstit" -asetus on mennyt itsestään päälle, kun valikosta on poistunut, mikä ei nyt varsinaisesti haittaa, mutta isompi ongelma on, että nyt Asetukset->Yhteydet>Mobiilidata->Mobiilidatayhteys -asetus tuntuu olevan aina "Jatkuva", vaikka valikosta on valittuna ja näkyy "Tarvittaessa". Myöskin Asetukset->Näyttö->Ilmoituksen tiedot -asetus on kokoajan käytännössä pois, vaikka valikosta valitsee "Näytä". Melko hankalaa, kun saapuneet viestit joutuu availemaan valikkojen kautta sen sijaan, että ruutuun tulisi ilmoitus saapuneesta viestistä sekä valinta "Näytä".
  Toimi siis ensimmäiset kolme päivää ihan ok, mutta tänään sitten alkanut oireilemaan tuommosta.
  Onkohan kyse ohjelmiston viasta vai onkohan itse puhelimen muistissa tms. joku ongelma, ettei asetukset tallennu kuten pitää?
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29299
  Tykkäykset:
  7554
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Puhelin käynnistetty uudelleen? Boot (soft reset)? Tehdasasetusten palautus? Täydellinen tyhjennys? Mitään noista kokeiltu?
   
 3. akyttala Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/02
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  Käynnistetty uudelleen, irroitettu akku, kokeiltu "Tehdasasetusten palautus -> vain asetukset" ja ".. ->Kaikki", mutta ei ole vaikutusta.

  Huomasin myös tuommosen, että vasemman valintanäppäimen "siirry" -valikkoon saa tuommosen "Mobiilidata" -kohdan, jonka valitsemalla datayhteys katkeaa heti. Mutta tuokaan asetus ei oo pysyvä, eli illalla jos katkasee, aamulla saattaa olla taas data päällä, tai sitten menee pari pv hyvin ilman datayhteyttä.
   

Jaa tämä viestiketju