Nokia ”N Series” tekee paluun uuden N95-puhelimen muodossa?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
Nokia N95. Vuonna 2007 julkistettu N95 oli oikeastaan viimeinen todellinen hitti suomalaiselta Nokialta ennen kuin sen alamäki alkoi, kun kosketusnäyttöpuhelimet iPhone eturintamassaan ryhtyivät valloittamaan markkinoita. Nokia N95 oli liukukannellinen puhelin, jossa alaosaa liu`uttamalla ylöspäin sai esille multimedia painikkeet ja alapäin työntämällä perinteisen numeronäppäimistön. Se oli omalla aikakaudellaan edistyksellinen puhelin, jossa oli 2,6 tuuman 240 x 320 pikselin näyttö, viiden megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla, Bluetooth, WiFi, infrapuna, muistikorttipaikka ja Symbian S60 3rd Edition -käyttöjärjestelmä, joka mahdollisti moniajon ja sen verkkoselain tuki HTML-, JavaScript– ja Adobe Flash -teknologioita.

Nyt tämä legendaarinen Nokia N95 saattaa olla tekemässä paluun. Suomalainen HMD Global Oy on nimittäin täyttänyt Kiinassa hakemuksen ”N Series” -tavaramerkille. Vaikuttaa siis siltä, että HMD olisi palauttamassa useita myyntimenestyksiä sisältäneen ”N Series” -sarjan markkinoille.


Nokia_N_Series_HMD.jpg


Huhun mukaan HMD valmistelisi markkinoille Nokia N95 -nimeä kantavaa puhelinta. Tiedot kertovat, että julkistus olisi tapahtumassa Barcelonassa 26. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessa, eli päivää ennen Mobile World Congress 2017 -messujen alkua.

Alustavasti vaikuttaa siltä, että Nokia N95 sijoittuisi markkinoilla keskiluokkaan. Puhelimesta odotetaan löytyvän Snapdragon 600 -sarjan järjestelmäpiiri. Muut tekniset tiedot ovat toistaiseksi pimennossa.

Nokian odotetaan julkistavan markkinoille Mobile World Congress 2017 -messuilla kahdesta kolmeen uutta laitetta. Olemme jo aikaisemmin uutisoineet Nokia P1 -mallista, joka olisi näillä näkymin muodostumassa HMD:n lippulaivapuhelimeksi. Aika näyttää, mitä HMD tilaisuudessaan lopulta lanseeraa.


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom