Nokia-älypuhelimet lupaavat sen mistä monet muut valmistajat luistavat – ensiluokkaista...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Nokia 6, Nokia 5 ja Nokia 3


Tänään esitellyt uudet Nokia-älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 sekä Nokia 6 eroavat HMD Globalin mukaan massasta kolmella tavalla. Speksikilpailun sijaan keskitytään olennaiseen, muotoiluun panostetaan erityisesti sekä kolmanneksi tarjoillaan ensiluokkaista Androidia.

HMD Global lupaa julkaista koko Android-puhelinmallistolleen Googlelta kuukausittain tulevat Android-tietoturvakorjaukset. Tämä on erittäin merkittävä lupaus, sillä jopa suurimmat älypuhelinvalmistajat luistavat jatkuvasti tästä edullisempien puhelintensa osalta. Jotkut valmistajat jopa lupaavatkin päivityksiä vain 4 kertaa vuodessa, kuten siinä olisi jotain kehumista.

Myös suurempia Android-päivityksiä sopii odottaa nopeasti.

Nokia-puhelinten Android on myös puhdas eli suoraan Googlelta. Puhelimista tulee löytymään myös Google Assistant -virtuaaliavustaja, mutta suomea se ei toistaiseksi tue, joten merkitys jää pieneksi meikäläisestä näkökulmasta.

”HMD ei ole lisännyt Nokia-puhelinten Androidiin kuin lähinnä Nokia-soittoäänen”, kertoi HMD:n tuotteista vastaava GM Mikko Kahlos Mobiili.fille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom