Noki-puhelin ja Symbian 3rd Edition-ohjelmistot

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja flamingo, 10/11/07.

 1. flamingo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/02
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  Tästä on varmasti ketju jo olemassa ja yritin todella etsiä sitä mutta en löytänyt. Pahoittelut siis jos tätä on jo kysytty.

  Mutta miten saa otettua varmuuskopion itselleen puhelimeen ostetuista Symbian-ohjelmistoista?
  Tähän asti kun olen käyttänyt puhelimeni N80 backup-toimintoa ja tallentanut puhelimen sisällön tietokoneen kiintolevylle, ei ne palaudu puhelimeen.

  Jos ostaa puhelimella kalliita ohjelmia, tuntuu oudolta ettei niitä saa tallennetuksi mihinkään.

  Mutta kuten aina, epäilen että syy on minussa, etten vain osaa. Miten on?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Aivan oikein, ehkä se on. Pitäs nähdä käytännössä tai saada jotain kuvallista juttua mitä olet tekemässä ja missä vaiheessa, tai joku vielä tarkempi selvitys. Teetkö backuppeja mihin mallisiin puhelimiin esim. ja sen sellasta. N80, mutta onko joku muu mihin yrität laittaa jne... Kyl se siitä sitte selviää varmaan ajan kanssa ja muutkin vastaa paremmin.
   
 3. Anniina

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Oletko tehnyt full backupin muistikortille, sehän taitaa tallentaa kaiken?
   
 4. flamingo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/02
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  Selvitänpä asian näin: Lataat puhelimesi selaimella symbian-ohjelman (esim. Handango-palvelusta). Ensin ohjelma latautuu puhelimeen. Sitten tulee kysymys asennetaanko puhelimen muistiin vai muistikortille. Valitset muistikortin ja käytät ohjelmaa normaalisti.

  ....kuluu aikaa 3kk...

  Haluat poistaa ohjelmiston väliaikaisesti (tai haluat tehdä firmware-päivityksen etc.). Koska olet maksanut ohjelmasta, haluat sen kuitenkin talteen, jos poistat sen puhelimesta, se katoaa ikuisesti ja halutessasi sen uudestaan sinun ostettava se uudestaan.

  Eli mitä teet saadaksesi ohjelman talteen, kuitenkin poistaen sen väliaikaisesti puhelimesta?  Tietokoneohjelmissahan tämä on itsestään selvyys. Sinulla on ohjelmaCD tai DVD, jolta voit palauttaa ohjelman milloin vain. Mutta mitenkäs näiden ladattavien Symbian-ohjelmien kanssa? Ladatessa ei saa source-fileä itselleen...
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tuota, jos vertaa tietokone ohjelmiin joiden mukana tulee asennus media, niin Symbia puolella vertailukohde on ohjelmat joiden mukana tulee asennusmedia.

  Jos hankit, Symbian tai tietokone ohjelman "online" asennuksena etkä saa varsinaisia asennustiedostoja, jotka voisit varmuukopioida, on tilanne hankala. Eli silloin olet toimittajan/jakelian armoilla, eli jo ostopäätöstä tehdessä pitäsi varmistaa miten ohejelmisto toimitetaan, miten asennusmediasta voi tehdä varmuuskopion, tai kuinka jakelia takaa sen että voit aina halutessasi asentaa sovelluksen uudestaan.
   

Jaa tämä viestiketju