Nocia C6-01

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja maxiolli2, 8/6/12.

 1. maxiolli2

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  lumia 930
  Hei minulla on Nokian C6-01 puhelin enkä saa sen bluetoothia toimimaan läppärini kanssa.. tunniste numero on vaihdettu ja puhelin löydetään ja puhelin löytää läppärin mutta mitään ei lähetetä kumpaankaan suuntaan puhelimeen tulee van ilmoitus että ei saa yhteyttä.. Olen ollu yhteydessä Nokia Careen ja käyttänyt puhelinta huollossa mutta he eivät osaa auttaa asiassa. C6-01 bluetooth toimii kyllä muiden puhelimien kanssa normaalisti.. ja muut Nokian puhelimet toimii ko läppärin kanssa normaalisti. Asus huolto on ilmoittanut että vika täytyy olla puhelimessa ja Nokia huolto taas on sitä mieltä että vika on läppärissä. Kaikki päivityksen ovat ajantasalla nin puhelimessa kuin läppärissäkin. Osaako kukaan auttaa?? Saan jatkuvasti juosta huoltojen ( puhelin-läppäri välillä) eikä asia tästä tunnu miksikään muuttuvan.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  ?
  Tarkoitat sitä paritus koodia, joka syötetään kumpaankin laitteeseen samana ja luuri ja PC parittu nätisti?

  Luuri ei ole koskaan toiminut ko. PCn kanssa ?


  (ei siis mitään MAC; IMEI hakkerointia, tai luurin nimen vaihto, siis sitä millä nimellä luuri näkyy BT ympäristössä)
  Yrität lähettää tiedostoa ? Nokiasi pitäisi tuke niitä hommia aika hyvin.

  Ovatko samaa sukupolvea ja alustaa, vai vanhempia tai toisen alustan koneita, esim Series 40 peruspuhelimia.

  Oletetaan että vanhempia/eri alustaa.

  Syitä voi olla monia, hyvinpaljon merkitystä mikä OS sinulla PCllä ja millaiset Bluetoot softat/ajurit, myös itse läppärin BT raudallakkin voi olla merkitystä.

  Puhelimesta tarkista ensin ettei ko pc ole estettyjen listalla (muistaakseni viimeinen välilehti siellä BT jutussa)

  Tarkista että ovat paritettuja jos ovat paritettuja niin voit kokeilla purkaa parituksen ja yrittää udeelleen. (parittaminen ei ole aina välttämätöntä)

  Jos lähettät luurista esim tiedoston PClle, niin Joillain PC OS/BT softa yhdistelmillä pitää läppärissä ensi laittaa BT vastaanottotilaan ja senjälkeen hake luurilla PC ja valita se, jos kysyy parituskoodeja niin syöttää ne asian mukaisesti kumpaankin sama, riittävän nopeasti.

  PCltä luurin menee periaatteessa vieläkin yksikertaisemmin, jos luurin vain on näkyvissä eikä PCtä plokattu, valitsee vain tiedoston minkä lähettää, ongelma voi olla siinä että PCn BT softassa ei ole siihen näppärää perus systeemiä.

  Yksi ongelma voi olla jos PCllä jokin softa joka söhlää välissä ja häiritsee homma, esim jokin puhelin apuohjelma.

  Jos PCn BT softat on hyviä niin niillä näkee varsin paljon onko yhteys tai mikä ongelmia, ne kertoo myös tarkasti mitä profiileita luuri tukee (luurisi on aika monipuolinen). osa on tosi kökkäjä ja ongelmatilanteissa työläitä.

  PCssä voi olla myös BT rauta vanhaa tai vähän kökkä ja softa /ajurit ei ihan sinut sen kanssa, niin voi syntyä tilanne ettei synny valituntasoista yhetyttä, vuosiensaatossa BT on kehittynyt paljon.

  Silloin voi hankkia esim uuden laadukkaan USB BT palikan ja kokeilla sillä, riippuen OStä niin se voi toimia ihan OSn omilla softilla, tai mukana tulee jotain toimivaa, tai paketti menee vielä enemmän sekaisin.
   

Jaa tämä viestiketju