Mobiili.fi No nyt pitäisi akun kestää – uutuuspuhelimessa valtava 9 000 milliampeeritunnin akkua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Älypuhelimien suurimpia ongelmia on niiden heikot akunkestot. Pienempi kiinalainen älypuhelinvalmistaja pyrkii kuitenkin löytämään ongelmalle ratkaisun. MACOOX -nimisen yhtiön uudessa EX1 -älypuhelimessa on valtava jopa 9 000 milliampeeritunnin akku. Asiasta uutisoi muun muassa GSMArena.

  Teknisten tietojen valossa puhelin ei ole mitenkään kummoinen. Se on kuitenkin positiivinen asia, jos akunkestoa pyritään maksimoimaan, sillä heikommalla raudalla varustettu älypuhelin kuluttaa normaalisti vähemmän akkua.

  EX1:ssä on nykymittapuulla pieni 4,5 tuuman kosketusnäyttö. Laitteen toiminnasta huolehtii neliytiminen suoritin, jonka tukena on gigatavu RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on kahdeksan gigatavun verran. Kuvien ottaminen onnistuu taasen kahdeksan tai kahden megapikselin kameroilla. Puhelin toiminee Googlen Android-käyttöjärjestelmällä.

  Normaalisti älypuhelimien akun koot pyörivät 2 000 ja 3 000 milliampeeritunnin tuntumassa. 4 000 milliampeeritunnin akkukin on tällä hetkellä varsin suuri – esimerkiksi Huawei Ascend Mate7:ssä on 4 100 milliampeeritunnin akku ja se kestää peruskäytössä helposti kaksi päivää. Kun puhelimeen, varsinkin kun kyseessä on suhteellisen pieni älypuhelin, tungetaan 9 000 milliampeeritunnin akku, voi sen odottaa olevan paksu. MACOOX EX1 on noin 15 millimetriä paksu, mikä on paljon. Normaalisti älypuhelimien paksuudet pyörivät 7-11 millimetrin välillä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju