Mobiili.fi No nyt on tietoturvaa tarjolla: Blackphone 2 -ennakkotilaukset alkoivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Erityissuojattu Blackphone 2 julkaistaan ensi kuussa


  Ensimmäinen tietoturvaan panostanut Blackphone-älypuhelin julkaistiin kesällä 2014. Tänä vuonna markkinoille saapuu sen seuraaja, Blackphone 2, jonka julkaisu on hyvinkin lähellä. Suurimmat fanit voivatkin jo ennakkotilata puhelimen itselleen.

  Blackphonen takaa löytyvä Silent Circle on avannut uudelle puhelimelleen ennakkotilaussivun. Yhtiö ilmoittaa, että Blackphone 2 julkaistaan syyskuun aikana. Lisäksi tarjolla on linkki, jonka kautta asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Silent Circleen ja ennakkotilata oman laitekappaleensa. Mielenkiintoisesti minkäänlaisia hintatietoja ei ole silti saatavilla.

  Blackphone 2 on tuntuva laitteistopäivitys edeltäjäänsä verraten. Siitä löytyy muun muassa 5,5 tuuman Full HD -näyttö, 1,7 gigahertsin ja kahdeksan ytimen järjestelmäpiiri ja kolme gigatavua RAM-muistia.

  Puhelimen pääasiana on kuitenkin edelleen tietoturva. Silent Circlen oma, Androidin päällä toimiva käyttöjärjestelmä on suojattu monin keinoin ulkopuolisilta nuuskijoilta. Lisäksi puhelin hallitsee todennäköisesti käyttäjän sovellusvalikoimaa muun muassa itsenäisen sovelluskaupan avulla.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju