1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

No mikäköhän tälläkertaa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja TCall, 30/1/03.

  1. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    ... 3510i:lle tuli. Se ei enää suostu menemään tampere.as:n, club nokian, software marketin jne wap sivuille? Asetukset kunnossa ja hain vielä uudelleen. RL:n sivut ja atomin aukee ja parit muut mut ei noi. Eli mikä mättää?
     
  2. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Niin joo unohtu sanoa, että se vaan sanoo tuntematon tiedostomuoto.
    Tekee mieli sanoa sille et tunge kuule se tiedostomuotos p*rseesees ja lataa sivuja ja ole hiljaa! :) Jollain taas aamulla hukkui aivot, joten ei kannata välittää ;)
     
  3. NusNus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    1955
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active
    Oletko yrittänyt restartatat luurin??
    6610 tekee usein noin. Joutuu joko menemään perustilaan tai sitten restarttaamaan luurin.
     
  4. Tuom4s

    Liittynyt:
    28/12/02
    Viestit:
    210
    Tykkäykset:
    0
    Munkin 6610:lle käy usein noin. Sitten otan sim kortin pois ja laitan takas niin toimii!
     
  5. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Eipä toiminu mulla :( Pitääkö puhelin käynnistää toisella simillä?
    Mitä meinaat resetillä? Siis alkuperäiset asetukset vai miten muka käyttäjä voi resetoida puhelimensa?
     
  6. Tuom4s

    Liittynyt:
    28/12/02
    Viestit:
    210
    Tykkäykset:
    0
    Mulla toimii jos otan simin pois ja laitan takasin.

    Kerran ei kyllä toiminut, niin laitoin systerin sim-kortin sisään kävin sillä wapissa, sitten otin systerin kortin pois ja laitoin oman takas niin alko toimimaan.

    Luulen, että tähän kyllä löytyy joku selkeämpikin ratkaisu.
     
  7. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Yks vois olla toimivammat softat :)
     
  8. Tuom4s

    Liittynyt:
    28/12/02
    Viestit:
    210
    Tykkäykset:
    0
    Voi olla!
     
  9. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Onkos kenelläkään muulla tietoa tai kokemusta miten tää ongelma ratkaistaan?
     
  10. Anonymous

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    0
    Tykkäykset:
    0
    Mullakin tekee tuota ihan jatkuvasti ja club nokian sivut on käytännössä ainoot jotka toimii, oon kokeillu varmaan jo viidellä eri puhelimella. Soitin sit dna:n asiakaspalveluun ja sanoivat et muutkin ovat tästä valittaneet ja sanoivat et on operaattorin ongelma ja yritetään keksiä ratkaisua mut ei mitään sanonut aikataulusta. Harmillista on se et on ilmanen liittymä työn puolesta ja ei viittis maksullista hommata...
     
  11. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Mul on RL ja toimi ennen hyvin joten tuskin on tässä tapauksessa operaattori ongelma
     
  12. NusNus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    1955
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Galaxy S4 Active
    Tarkoitan ihan virrat pois ja takaisin päälle.
     
  13. Aero

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    2960
    Tykkäykset:
    0
    Ite veikkaan ihan softabugia, Radiolinjallahan on kehuttu tuota GPRS/WAP-palvelua toimivaksi. Itsellänikin GD87:lla dna tekee välillä tuota samaa, mutta kun muutaman kerran yrittää mennä sivulle, niin kyllä menee! Tosin tähän mennessä olen päässyt lähes kaikille haluamilleni sivuille ja jos en pääse, se johtuu ettei pysty yhdistämään.
     
  14. Zero

    Liittynyt:
    25/6/02
    Viestit:
    67
    Tykkäykset:
    0
    Kannattaa kokeilla myös wap-selaimen välimuistin tyhjentämistä. Ainakin 6310i:ssä se on auttanut kun on joskus käynyt vastaavan tyyppisesti.
     
  15. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Juu kaikki nuo on tehty muttei kyl mitään tapahdu. Huoltoon menee puhelin joka tapauksessa :( Vois kyl Nokia oikeesti vähän panostaa tohon laatun ja softien toimintaan :(
     
  16. djj Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    16/1/03
    Viestit:
    2742
    Tykkäykset:
    0
    8310'sä oli samanlaisia ongelmia. Siihen kyllä auttoi välimuistin tyhjentäminen joten kokeilepa sitä?
     
  17. TCall Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    1872
    Tykkäykset:
    0
    Kuten sanoin, kokeiltu on ja vaikka mitä. Kysäisin tuota Radiolinjalta. No puhelin menee huoltoon kuitenkin heti kun uus softa tulee. Onko kenelläkään tietoa milloin i:n uusi softa on tulossa?
     

Jaa tämä viestiketju