1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Nintendon mobiilidebyytti sai julkaisuikkunan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Nintendon mobiilipelidebyytistä on kohuttu jo lukuisia kuukausia. Pelijätin ensimmäinen mobiilituotos paljastettiin jo viime vuonna, mutta sen julkaisu tapahtuu vasta kuluvan vuoden alkupuolella.

  Nintendon ensimmäinen mobiilipeli on Miitomo. Pelissä pelaaja luo itselleen muista Nintendo-peleistä tutun Mii-hahmon, jonka kautta ollaan vuorovaikutuksessa muiden pelaajien Mii-hahmojen kanssa. Kyseessä ei siis välttämättä ole peli sanan perinteisessä merkityksessä. Enemmän Miitomon kohdalla voidaankin puhua sosiaalisesta kokemuksesta tai uudenlaisesta chat-sovelluksesta.

  Nintendo kertoi jo viime lokakuussa, että Miitomo julkaistaisiin vuonna 2016. Nyt yhtiö on varmistanut, että julkaisu tapahtuu maaliskuussa, kertoo Android Authority. Miitomon julkaisuikkunan paljasti Nintendon puheenjohtaja Tatsumi Kimishima.

  Miitomo aloittaa Nintendon matkan mobiililaitteiden maailmaan. Tulevan 12 kuukauden sisällä yhtiö aikoo julkaista useita muita mobiilipelejä Miitomon lisäksi.

  [​IMG]
  Miitomo

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju