Mobiili.fi Nintendo seuraavasta mobiilipelistään: ”Faneille tuttu hahmo”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Super Mario on kiistatta Nintendon tunnetuin pelihahmo


  Nintendo yllätti viime vuoden alkupuolella ilmoittamalla laajentavansa myös mobiilipelimarkkinoille. Yhtiön ensimmäinen mobiilituote nähdäänkin jo pian, mutta nyt vihjeitä on saatu seuraavasta peliprojektista.

  [​IMG]
  Miitomo


  Nintendon ensimmäinen mobiilipeli ei varsinaisesti ole peli. Sen sijaan luvassa on sosiaalinen viihdekokemus nimeltään Miitomo. Pelaajan tarkoituksena on luoda itselleen muista Nintendo-peleistä tuttu Mii-hahmo ja ollaan näin vuorovaikutuksessa muiden pelaajien Mii-hahmojen kanssa. Sovelluksen julkaisun pitäisi tapahtua maaliskuussa.

  Nintendo on kuitenkin luvannut julkaista useita mobiilipelejä lähivuosina. Miitomoa seuraavasta projektista ei tähän asti ole tiedetty paljoa, mutta tällä viikolla Nintendo raotti verhoa hieman. Wall Street Journalin mukaan toinen peli ei ole viestintäsovellus, eli luvassa pitäisi olla perinteisempää pelisisältöä.

  Lisäksi Nintendo lupasi, että pelissä nähdään eräs faneille tuttu pelihahmo. Yhtiö ei kuitenkaan paljastanut, kenestä tarkalleen ottaen on kyse.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju