Niin monta mistä valita, niin paljon mitä odottaa

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.4.2010
Viestit
21
Reaktiopisteet
0
Nyt on omalla kohdalla puhelinkuume ollut korkealla. Oma, kohta 3v vanha N95 alkaa tulla jo tiensä päähän, netti jumii ja puhelin kaatuilee (=normaalia). Nyt olenkin tässä pohdiskellut, että josko sitä olisi jo aika vaihtaa uudempaan. Ongelmana vaan on, että toisin kuin N95:n aikaan ostopäätös oli itselle varsin selkeä, nyt on olemassa monta varteenotettavaa, melko hyvää puhelinta, mutta ei yhtä ehdotonta vaihtoehtoa.
Olen vaihtoehtoja tarkastellessani, ja samalla Nokian olemattomiin kalliimman luokan puhelinjulkistuksin kyllästyneenä (poislukien viimeisin N8), alkanut pääsemään "pakko olla Nokia" -ajatuksesta jo hiljalleen pois. Android kiinnostaisi kyllä, ja Nexus One vaikuttaisi käytettävyydeltään erinomaiselta, mutta hinta on hieman korkeahko ominaisuuksiin nähden. HTC EVO 4G taas olisi aika osuva, mutta sen tuloa tänne saa nyt odottaa aika pitkään. Samsung Galaxy S i9000 olisi myös hyvä paketti, plussana Super Amoled -näyttö, mutta pikaisesti katsottuna TouchWiz -käyttöliittymä ei oikein ilmeeltään iskenyt.
Nokian N8 jakaa omat mielipiteeni; kameraominaisuudet ovat speksien ja videoiden perusteella ihanteelliset, mutta riittääkö suorittimen yty loppupeleissä, ja millainen uusi Symbian ^3 tulee laitteella sitten olemaan, en tiedä.
Nokian Meego-laite antaa vielä odottaa itseään. Se tulisi todennäköisesti itselle olemaan se himotuin vaihtoehto, mutta sinne on vielä niiiiin pitkä aika.
Samanlaisia ajatuksia, anyone?

EDIT: tarkemmin tutustuttua tuo Samsungin TouchWiz näyttikin aika mukavalle, ja kun tarkemmin on alkanut tutkailemaan ominaisuuksia, niin saattaa jopa oma päätös kallistua Galaxy S:ään
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.5.2007
Viestit
821
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
DNA, Htc Dream
Nexus Onen lisäksi kannattaa miettiä myös HTC:n Desireä. Periaatteessa identtiset laitteet Desiren Sense-käyttöliittymää lukuunottamatta, vain minimaaliset rautaerot (hieman enemmän RAMia Desiressä, pikkuisen "paksumpi"). Hinta sen sijaan on Suomessa todella paljon edullisempi Desiressä kuin Nexus Onessa.
 
Top Bottom