Niantic paljasti lisätietoja Pokémon GOn mahdollisuudesta vaihtaa hirviöitä muiden...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
11561
Reaktiopisteet
51


Niantic Labsin viime kesän jättihitti Pokémon GO saa hiljalleen päivityksiä, joilla pelaajia halutaan edelleen pitää aktiivisina. Yksi tuleva uudistus on mahdollisuus vaihtaa kiinni otettuja Pokémoneja muiden pelaajien kanssa. Nyt Nianticin edustaja on kuvaillut vaihdon tarkoitusta Polygonille.

Nianticin Tatsuo Nomura mukaan hahmojen vaihtaminen pelaajalta toiselle ei tule onnistumaan internetin välityksellä pitkien välimatkojen yli. Pelin tarkoituksena on aktivoida pelaajia ja saada heidät olemaan keskenään tekemisissä, joten vaihto toteutetaan niin, että pelaajien on oltava lähellä toisiaan.

Osa hahmoista on löydettävissä vain tietyiltä maantieteellisiltä alueilta, ja hahmojen vaihtamisella ei ole tarkoitus tätä kiertää. Sen sijaan pelaajat voivat keskenään vaihtaa eri alueilta napattuja Pokémoneja tapaamalla toisensa kasvotusten.

Niantic on myös muuttanut peliä niin, etteivät pienissä kaupungeissa ja haja-asutusalueilla asuvat pelaajat jää tyystin hauskuudesta paitsi. Lähtökohtaisesti Pokémoneja liikkuu enemmän alueilla, joissa on paljon pelaajia, ja niinpä peli alkuun suosikin suurten kaupunkien asukkaita, mutta pelin mekaniikkaa on muutettu niin, että hahmojen nappaaminen onnistuu nyt tasapuolisemmin.

Hahmonvaihtomahdollisuuden odotetaan saapuvan myöhemmin tänä vuonna, mutta tarkemmasta ajankohdasta ei vielä ole tietoa. Nomuran mukaan ominaisuus on pelille hyvin tärkeä, joten pelintekijä haluaa olla varma, että toteutus on järkevä ja hyvin toimiva siinä vaiheessa, kun se julkaistaan, joten ajatustyö vaatii vielä aikaa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom