Ngage original mmc modaus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mae, 8/12/04.

 1. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Tuolla http://www.allaboutngage.com/news.php?id=31085 näyttää olevan joku viritys originelli n-gagelle että muistikortin/pelin voisi vaihtaa lennosta.
  Näyttää vain aika kaukaa haetulta, suuri ongelma tuossakin on että kone pitää buutata kun kortin on vaihtanut. Tarkemmin kun tekstiä lukee huomaa kohdan missä neuvotaan kortin vaihtaminen myös ilman uudelleenkäynnistystä: laitetaan usb piuha kiinni, vaihdetaan kortti ja piuha takaisin.
  Tämähän näkyi toimivankin kun kokeilin omalla, kortin saa laitettua akku paikallaankin vinottain jolloin asiaa voi testata, takakansi ei tietenkään mahdu kiinni. Ilman tuota usb piuhan käyttöä ei puhelin tajunnut että kortti on vaihtunut, ja esim fexplorerilla näkyi hetken vanhan kortin sisältö kunes ohjelma kaatui.
  Virallista hot swap tukea tuohon tuskin saa ohjelmallisesti kun n-gagen kortinkäsittely lienee spi muodossa, mutta jonkun purkkavirityksen varmaan saisi kun tekisi samanlaisen ohjelman pätkän kun mitä suoritetaan usb johdon irrotettua.
  Fyysisestihän tuon kortin saisi varmasti vaihdettua pienellä virittelyllä ilman akun irroitusta kunhan leikkaisi ne muistikortin sivupidikkeet pois ja asentaisi siihen jonkun irroitettavan pitosysteemin.
  Asiasta on noussut ihan ongelma kun nyt pari peliä on tullut vallan ostettuakin ja kaikki muut ohjelmat ovat 256MB kortilla. Sen lisäksi että vaihto on v-maista on akku tyhjä muutaman uudelleenkäynnistyksen jälkeen.
   
 2. tonyyq Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/9/04
  Viestit:
  1915
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone

  Jos haluu lennossa vaihtaa korttia tai peliä nii osta qd malli ...
   
 3. jesi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  390
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  LG G3 + LG G Watch R & Nexus 7 4G
  Mulla ei ainakaan ole ollu kortinvaihtotarvetta 512mb kortin hommaamisen jälkeen..
   
 4. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Qd:sta ei ole iloa kun ehdottomasti eniten käyttämäni toiminto on radio. Myös mp3 sia tulee kuunneltua, äänikirjat on uusin villitykseni. Isoinkaan muistikortti ei auta jos on ostanut pelin muistikortilla koneeseen. Ainakaan Pathway to gloryn tapauksessa on pakko ostaakkin kun tulevat wareversiot ei toimi arenalla.
   

Jaa tämä viestiketju