Mobiili.fi Nexus-puhelinten ystäville hyviä uutisia – kaksi uutta mallia tulossa tänä vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google on viime vuosina lisännyt panoksiaan Nexus-puhelinten osalta ja yhteistyötä on nähty muun muassa Motorolan, LG:n ja Huawein kanssa. Ainakaan toistaiseksi tahti ei näytä hidastuneen, ja jos huhuihin on uskomista, on seuraava Nexus-valmistaja HTC. Tulosongelmien kanssa painiva taiwanilaisyhtiö onkin looginen vaihtoehto puhelinten valmistajaksi, sillä juuri HTC:n avulla Nexus-sarja aikoinaan ponnahti julkisuuteen.

  Vielä tällä hetkellä uusista Nexus-puhelimista ei tiedetä paljoa, mutta alustavien huhujen mukaan malleja olisi tulossa kaksi. Pienempi puhelimista käyttäisi viiden tuuman näyttöä, kun taas suurempi nojaisi 5,5 tuuman näyttöön. Näin ollen puhelimet ottaisivat näytön koossa takapakkia esimerkiksi vuonna 2014 esitellystä Nexus 6:sta, joka sisälsi kuuden tuuman näytön. Toisaalta juuri näytön suuri koko on ollut monelle suurin valituksen aihe viimeisten Nexus-mallien kanssa.

  Todennäköisin julkaisuajankohta uusille Nexus-puhelimille on loppuvuosi, mutta myös alkuvuonna HTC:ltä on odotettavissa uutuuksia. Tällä hetkellä useimpien katseet ovat kääntyneet mahdollisesti piakkoinkin julkaistavaan One M10 -malliin, joka olisi jatkoa viime vuonna nähdylle One M9:lle. Jossain määrin HTC:llä onkin pakko-onnistumisen paikka, sillä viime vuosina vaisuksi jääneiden suoritusten johdosta yhtiö on menettänyt selvästi asemiaan älypuhelinmarkkinoilla.  [​IMG]
  Huawein viime vuonna nähty Nexus 6P -puhelin.

  [​IMG]
  Motorolan toissa vuonna julkaisema Nexus 6.

  [​IMG]
  HTC:n viime vuonna esittelemä One M9 -lippulaivamalli.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju