Mobiili.fi Nexus-puhelinten tallennustila tuplaantuu pian

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawein valmistama Nexus 6P vuotokuvissa


  Odotettujen uusien Nexus-puhelinten julkistus lähestyy vauhdilla. Puhelimista on saatu jo paljon tietoa vuotojen muodossa. Uusin paljastus pureutuu kookkaamman Nexuksen tarjoamiin tallennustilavaihtoehtoihin.

  Android Policen mukaan luotettavat lähteet ovat kertoneet, että Huawein kookkaampi uutus-Nexus tuodaan markkinoille kolmen eri kokovaihtoehdon kera. Tarjolle odotetaan 32 ja 64 gigatavun mallien lisäksi reilua 128 gigatavun mallia. Viime vuoden Nexus 6 oli tarjolla vain kahdessa ensimmäisessä koossa, eli sarjan suurin mahdollinen tilatarjonta näyttäisi tuplaantuvan.

  [​IMG]
  Oletetusti lopullinen ulkoasu Nexus 5X -puhelimelle


  Aiemmin saatujen tietojen mukaan tämä suurempi Googlen ja Huawein yhteisprojekti tullaan julkaisemaan nimellä Nexus 6P. Pieneimpi LG:n valmistama laite taas saa näillä näkymin nimen Nexus 5X. Pienemmän mallin kerrotaan tarjoavan vain 16 ja 32 gigatavun tallennustilat.

  Google järjestää lehdistötilaisuuden ensi viikon tiistaina, eli 29. syyskuuta. Tuolloin yhtiön uskotaan esittelevän ainakin uudet Nexus-puhelimet. Lisäksi odotuslistalla ovat Android 6.0 Marshmallow’n lopullinen julkaisu ja toisen sukupolven Chromecastin esittely.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju