Mobiili.fi Nexus-omistajat huomio: Android 6.0 Marshmallow on nyt saatavilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Marshmallow


  Lupaustensa mukaisesti Google on ilmoittanut, että Android 6.0 Marshmallow -päivityksen jakoprosessi on aloitettu. Uusin käyttöjärjestelmäversio suuntaa useille Nexus-laitteille lähiaikoina.

  Googlen mukaan Marshmallow tuodaan seuraaville Nexus-laitteille:

  • Nexus 5
  • Nexus 6
  • Nexus 7 (2013)
  • Nexus 9
  • Nexus Player -mediasoitin.
  [​IMG]
  Nexus 5X


  Tuttuun tapaan päivitys saapuu laitteille porrastetusti. Mallista, maasta ja operaattorista riippuen Marshmallow’n saanti saattaa siis viedä jopa viikkoja. Vanhojen Nexusten ohella uudet Nexus 5X ja Nexus 6P -puhelimet toimitetaan alusta asti uusimmalla Androidilla varustettuna.

  Mikäli odotus käy sietämättömäksi, on Android 6.0 mahdollista saada laitteeseensa aiemminkin. Android Beatin mukaan Google on laittanut jakoon myös laiteohjelmiston sisältävät Marshmallow-levykuvat kullekin Nexus-laitteelle. Niiden asennus on aloittelijalle monimutkaista ja vaatii laitteen muistin tyhjennyksen, mutta innokkaimmille kyseessä on kuitenkin mahdollisuus kokeilla Android 6.0 -versiota nopeasti. Useimpien kannattanee kuitenkin odottaa virallisia OTA-päivityksiä.

  Googlen mukaan Marshmallow on kaikkien aikojen älykkäin Android. Mukana tulee monia uudistuksia, kuten virransäästötoimintoja, älykkäitä hakuja ja entisestään hiottu Material Design -ulkoasu. Nexus-puhelinten lisäksi päivitys suuntaa tulevina kuukausina lukuisille eri valmistajien puhelimille.

  [​IMG]
  Marshmallow’n älykäs sovellusvalikko oppii, mitä sovelluksia käyttäjä milloinkin tapaa käyttää

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju