Mobiili.fi Nexus 6P:tä vaivaa ärsyttävä ongelma – kameran suojalasi saattaa hajota itsestään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tältä Nexus 6P:n takakameran suojalasin pitäisi näyttää


  Google esitteli tänä vuonna kaksi uutta Nexus-älypuhelinta. Pienemmän, 5,2-tuumaisen Nexus 5X:n se valmistaa yhteistyössä LG:n kanssa, kun taas suurempi, 5,7-tuumaisen Nexus 6P:n tekee Huawei. Nexus 6P on tyylikäs jättiluuri, mutta internetissä valitellaan nyt ärsyttävästä ongelmasta, joka vaivaa puhelinta. Sen takakameraa suojaava lasiosa hajoaa nähtävästi helposti.

  Reddit -keskustelufoorumilla käyttäjät ovat jakaneet kuvia ja kertoneet, kuinka helposti takaosan lasi hajoaa. Normaalisti puhelimen kamerassa on vain pieni suojaava lasiosa, jotka eivät hajoa kovinkaan helposti. Jotkut valmistajat käyttävät esimerkiksi vahvaa safiirilasia kameran suojalasina.

  Huawein valmistamassa Nexus 6P:ssä lasiosa on kuitenkin tavanomaista suurempi, mikä tietenkin kasvattaa hajoamisriskiä. Yksi Redditin käyttäjä kertoo, että lasisuoja oli hajonnut hänen puhelimestaan itsestään. ”Se oli yllätys. Puhelin oli pöydällä minun vieressäni, kun kuulin lasin hajoavan. Nyt se jatkaa hajoamistaan itsekseen”, kertoi johny_rat -käyttäjäniminen henkilö.

  [​IMG]
  johny_ratin julkaisema kuva hajonneesta takalasista


  Johny_rat ei ole kuitenkaan ainoa, joka kärsii ongelmasta. Eilen avattuun keskusteluun on tullut paljon vastauksia ja monet käyttäjät ovat kertoneet, että heidänkin Nexus-laitteidensa takaosan lasisuoja on hajonnut.

  Vielä ei ole kuitenkaan tietoa, kuinka laaja ongelma on kyseessä. Huawei tai Google eivät ole vielä ottaneet kantaa ongelmaan eivätkä kertoneet mahdollisista korjaus- tai korvaustoimenpiteistä.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju