Mobiili.fi Nexus 6P:ssä on todella hyvä kamera – nappasi kakkossijan testissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Useimmille markkinoille Nexus 6P saapuu kolmessa värissä


  Google esitteli eilen uudet Nexus 6P- ja Nexus 5X -älypuhelimien lisäksi muun muassa uuden tabletin, uudet Chromecastit ja Android 6.0 Marshmallowin. Älypuhelimien kameroiden testaukseen erikoistunut DxOMark on julkaissut testauksensa tuloksen Nexus 6P:stä. Tulos on Nexukselle varsin mieluinen, sillä se sijoittuu kakkossijalle DxOMarkin testissä – sen edellä on ainoastaan Galaxy S6 edge. Nexus 6P:ssä on 12,3 megapikselin kamera Ultra HD -videotallennuksella.

  DxOMark arvostelee testissään erikseen videokuvauksen ja still-kuvauksen. Pisteitä jaetaan nollasta sataan ja eri osa-alueiden keskiarvo annetaan tulokseksi. Tarkkailtavia osa-alueita ovat muun muassa kohina, automaattinen tarkennus ja kuvan värit.

  [​IMG]
  Nexus 6P:n tulokset DxOMarkin testissä


  Still-kuvien osiosta Nexus 6P saa 86 pistettä sadasta. Videokuvauksesta saa taasen 79 pistettä ja kokonaisarvosanaksi DxOMark ilmoittaa 84 pistettä, jonka avulla se kiilaa LG G4:n eteen pisteen turvin listan toiseksi. Galaxy S6 edge sai yhteensä 86 pistettä.

  Testin perusteella voidaan siis odottaa, että Huawein valmistaman Nexus 6P:n kamera tuottaa varsin hyvää jälkeä. Alta voit katsoa vielä Nexus 6P:llä otettuja esimerkkikuvia, jotka Google on julkaissut verkkosivuillaan.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju