Mobiili.fi Nexus 6P saapuu Suomeen marraskuussa näillä hinnoilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 6P kolmessa värissä


  Google julkisti tänään vinon pinon uutuuksia. Tilaisuuden antiin mahtui Android 6.0 Marshmallow’n ominaisuuksien esittelyä, tulevan Pixel C -tabletin vilauttamista, uusittujen Chromecastien julkistus ja tietysti kauan odotetut Nexus-puhelimet. Näistä kalliimpi ja kookkaampi on Huawein valmistama Nexus 6P, joka saapuu Suomeen marraskuussa.

  Nexus 6P on tehokas älypuhelin, joka on varustettu tuoreimmalla Androidilla, sormenjälkitunnistimella ja valovoimaiseksi kehutulla takakameralla. Lisäksi kyseessä on ensimmäinen täysin metallinen Nexus.

  ”Olemme innoissamme saadessamme julkistaa Nexus 6P:n ja Android 6.0 Mashmallow’n yhdessä Huawein kanssa”, sanoo Googlen Androidin, Chromecastin ja Google OS:n varatoimitusjohtaja Hiroshi Lockheimer. ”Nexus 6P on puhelimiemme tähän mennessä tyylipuhtain premium-luokan edustaja ja Android 6.0 Marshmallow on viimeistellyin ja suorituskykyisin julkaisemamme käyttöjärjestelmä.”

  Kaiken kaikkiaan Nexus 6P saapuu myyntiin yli 30 maassa, joihin Suomikin luonnollisesti kuuluu. Täällä puhelimen myynti alkaa 9. marraskuuta. Hinnaksi muodostuu joko 649 euroa, 699 euroa tai 799 euroa. Hinnan määrää tallennustilan koko, joka on joko 32, 64 tai 128 gigatavua. Värivaihtoehtoina taas ovat hopeinen Aluminium, musta Graphite ja valkoinen Frost.

  [​IMG]
  Nexus 6P sivusta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju