Nexus 6P -puhelimessa kaksi suurta ongelmaa: oikeusjuttu vireille Googlea ja Huaweita vastaan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Nexus 6P.


Nexus 6P -puhelimen ongelmat ovat kypsyttäneet osan käyttäjistä niin pahasti, että ne ovat saaneet aikaan nyt oikeusjutun puhelimen valmistajaa Huaweita sekä Android-käytttöjärjestelmää kehittävää ja Nexus-puhelimissa läheistä yhteistyötä valmistajien kanssa tehnyttä Googlea vastaan.

Ongelmia Nexus 6P:ssä on kaksi: akun tyhjentyminen huomattavan nopeasti sekä jumittuminen uudelleenkäynnistymisen kierteeseen (bootlooping).

Joukkokanteen takana on asianajotoimisto Chimicles & Tikellis. Jätetyn valituksen mukaan Huawei on ”merkittäviltä osin ollut haluton auttamaan ja usein suhtautunut välinpitämättömästi yrityksiin korjata saada puhelin korjatuksi takuun alla kertoen kuluttajille, ettei ongelma ole puhelimessa tai akussa vaan sen sijaan Googlen ohjelmistossa.”

Jatkuvat uudelleenkäynnistymiset ovat piinanneet viime vuosina erityisesti LG:n puhelimia. Myös sitä vastaan nostettiin juuri Yhdysvalloissa joukkokanne liittyen G4- ja V10-puhelinten ongelmiin. Lisäksi G5- ja LG:n Nexus 5X -puhelimissa on myös koettu vastaavia ongelmia.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom