Mobiili.fi Nexus 5X:n tiedot varmistuivat Amazonin lipsautuksella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Intian Amazon lipsautti Nexus 5X:n tiedot julki turhan aikaisin. Kuvakaappaus: GSMArena.


  Googlen tulevista Nexus-puhelimista pienemmän, LG:n valmistaman Nexus 5X:n tekniset tiedot paljastuivat, kun Amazon-verkkokaupan Intian osasto lipsautti laitteen ennenaikaisesti sivuilleen. Vuoto vahvistaa aiempia huhuja ja paljastaa samalla muutamia uusia yksityiskohtia.

  Amazon ehti listauksen sivuiltaan jo poistaa, mutta TechloMedia-sivusto ehti napata tiedot sivulta talteen. Kuten jo aiemminkin on raportoitu, kertoi myös Amazonin sivu, että 5,2-tuumaisella näytöllä varustettu Nexus 5X käyttää Qualcommin kuusiytimistä Snapdragon 808 -suoritinta, tukenaan kaksi gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa Amazonin mukaan olisi tarjolla 16 gigatavua. Näillä näkymin 5X:stä tuleekin tarjolle 16:n ja 32 gigatavun versiot, kun taas isompaan, 5,7-tuumaisella näytöllä varustettuun Nexus 6P:hen tulee aiempien raporttien perusteella tarjolle jopa 128 gigatavua tallennustilaa. Kamerat Nexus 5X:ssä on varustettu viiden ja 12,3 megapikselin kennoilla ja akun kapasiteetiksi Amazon ilmoitti 2700 milliampeerituntia. Laitteen mitoiksi ilmoitettiin 15,4 x 7,6 x 1 senttimetriä, mutta nämä luvut tulevat todennäköisesti vielä tarkentumaan, erityisesti paksuuden osalta, kunhan julkaisu koittaa. Massaksi laitteelle ilmoitettiin noin 175 grammaa. Hinta- tai saatavuustietoja laitteelle ei kerrottu.

  Googlen odotetaan esittelevän uudet Nexus-puhelimet jo ensi viikolla, eli 29. syyskuuta. Laitteiden nimet Nexus 5X ja Nexus 6P varmistuivat julki vuotaneiden myyntipakkausten myötä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju