Mobiili.fi Nexus 5X:n prototyyppi esiintyy videolla vain tunteja ennen julkistusta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X:n prototyyppi. Kuvakaappaus UNDERkg:n YouTube-videolta.


  Googlen odotetaan julkistavan tänään kaksi uutta Nexus-puhelinta, LG:n valmistaman Nexus 5X:n sekä Huawein valmistaman Nexus 6P:n. Molemmista laitteista tiedetään vuotojen perusteella jo varsin paljon, ja malleista pienemmän, eli Nexus 5X:n tekniset tiedot vuotivat jo eilisen illan ja tämän aamun aikana. Nyt Nexus 5X:n prototyyppi esiintyy tuoreella videolla, joka antaa varsin hyvän käsityksen laitteen ulkonäöstä ja koosta.

  UNDERkg on saanut käsiinsä Nexus 5X:n mintunvihreän prototyyppilaitteen, jossa ei ole lainkaan sisuskaluja. Kuorien perusteella on kuitenkin helppo hahmottaa, minkä näköinen ja kokoinen puhelin tulee olemaan, ja miltä se näyttää LG:n vanhemman, vuonna 2013 julkaistun Nexus 5:n rinnalla. Näytön koko Nexus 5X:ssä on 5,2 tuumaa, mutta laite on silti ulkomitoiltaan reilusti suurempi kuin 4,95-tuumaisella näytöllä varustettu Nexus 5, kiitos eteen suunnattujen kaiuttimien. Lisäksi Nexus 5X:n takaa löytyvä kamerakyttyrä on selvästi korkeampi kuin Nexus 5:ssä.

  Huhujen mukaan Nexus 5X:ssä on Qualcommin kuusiytiminen Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa sekä 12,3 megapikselin takakamera. Pienemmällä tallennustilalla varustetun mallin hinnaksi on arveltu alle 400 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju