Mobiili.fi Nexus 5X ei saa seuraajaa – LG ilmoitti ottavansa tauon Nexuksista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X


  Mobile World Congress alkaa olla takana päin ja suuri osa kevään kovista puhelinjulkistuksista on nyt tapahtunut. Kesän ja loppuvuoden aikana nähdään kuitenkin vielä monia paljastuksia, joiden mukana tulevat todennäköisesti myös uudet Nexus-puhelimet. Laitteista ei varsinaisesti tiedetä vielä paljoa, mutta yksi asia on varma: LG-Nexusta ei tänä vuonna nähdä.

  LG:n edustaja totesi varsin suoraan CNETin haastattelussa, että Nexus 5:n ja Nexus 5X:n tähdittämälle laitesarjalle ei ole suunnitteilla jatkoa. ”LG:n tulee keskittyä omaan brändiinsä”, edustaja totesi.

  [​IMG]
  LG:n valmistama Nexus 5 punaisena


  Nexus 5 saattaa hyvin olla kaikkien aikojen suosituin Nexus, eikä Nexus 5X:nkään vastaanotto ole vaikuttanut erityisen huonolta. LG-edustaja kieltäytyi kommentoimasta Nexus 5X:n kaupallista menestystä mutta vakuutti samalla, että yhtiö on erittäin tyytyväinen suhteeseensa Googlen kanssa. Ikävä kyllä Nexus-projektit vaativat paljon resursseja, jotka LG haluaa tällä hetkellä käyttää toisaalla.

  Alkukuusta saatujen tietojen mukaan Google aikoo ottaa Nexus-laitteet aiempaa tiukemmin hallintaansa. Paikkansa pitäessään tämä suuntaus saattaa olla osasyy LG:n päätökseen, sillä nimenomaan brändäyksen saralla Google saattaa jatkossa ottaa ylivaltaa Nexus-laitteiden valmistajista. Mahdolliseksi tämän vuoden Nexus-valmistajaksi on huhuttu HTC:ta.

  Tällä hetkellä LG keskittyy uunituoreen G5-puhelimensa markkinointiin. Lisäksi LG suunnittelee tietyn markkinoilta poistetun Watch Urbane LTE -kellomallin takaisin tuomista ja täysin uuden älykellon julkaisua vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Tarkempia tietoa uudesta laitteesta ei kuitenkaan annettu.

  [​IMG]
  LG G5

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju