• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Nexus 5X, 32GB, 200€

Tila
Ei auki vastauksille.

mPetri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
16.10.2010
Viestit
16
Reaktiopisteet
0
Takuu
3/2018
Kuitti
On
Väri
Musta
Tallennustila
32GB
Kunto
Erinomainen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
200€
Sijainti
Tampere
Toimitustavat
Nouto, Ärräpaketti, postitus, tuonti Tampereen alueelle
Myyjän nimi
Petri Markkanen
Nyt myynnissä hyväkuntoinen musta Nexus 5X Googlen uusimmalla Androidilla, 7.1:llä. Ei ole rootattu. Lasikalvo ollut kiinni koko ajan näytössä. Ostettu viime viikolla tältä foorumilta. Itselleni onnellisten sattumusten seurauksena jäi heti itselleni tarpeettomaksi. Hyvä luuri vailla hyvää kotia!

Soita, tinkaa pikkasen ja tee kaupat. Hinta sisältää postikulut. Varmalle ostajalle voin tiputtaa kotiovelle Tampereella autolla liikkuessani.

Mukaan
-Lasikalvo (ollut kiinni puhelimessa, ei naarmun naarmua)
-Spigen Thin Fit-kuoret
-Toiset mustat kuoret
-Alkuperäinen pikalaturi ja USB-C -johto
-Alkuperäinen ostopakkaus
-Takuukuitti (30.3.2018)
 

Liitteet

 • IMG_20170325_172137.jpg
  IMG_20170325_172137.jpg
  195.5 KB · Katsottu: 63
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom