• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Nexus 5X, 16 Gt, musta (Helsinki)

Tila
Ei auki vastauksille.

jump

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
23.9.2013
Viestit
71
Reaktiopisteet
19
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e
Takuu
12 kk, 7.6.2017, Verkkokauppa.com
Kuitti
Juu
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
16 Gt
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
220 €
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto, posti, ei p-ennakko
Siirretty toisaalle.

Kesäkuun alussa ostettu Nexus 5X. Kunto on lähes uusi parilla pikkiriikkisellä huomautuksella. Puhelin on ollut käytössä varsinaisesti noin 5-6 viikkoa, jolloin sitä on pidetty fiiliksen mukaan kuoressa ja välillä au naturel.

Vauriot:
 • Näytön lasissa äärimmäisen pieni pistemäinen vaurio, pienempi kuin useimmat pölyhiukkaset.
 • Takakuoressa noin 2 mm pitkä valkea, ohut naarmu.
 • Takapuolella lisäksi jonkin verran väritöntä hankaumaa, joka voi valaistuksen mukaan erottua tai ei. Kumimainen pinta tekee vaikeaksi arvioida, mikä on pysyvää ja mikä väliaikaista jälkeä.
Varustelu:
 • Kuitti
 • Alkuperäinen pakkaus (kuvallisessa käärinpahvissa jotain tahmaa).
 • Sim-luukun työkalu, usb type c -johto ja verkkovirta-adapteri.
 • Orzly-merkkinen turbokuori.
 • Pyydettäessä myös käytetty 5X:n lasinen kalvo, jos haluaa kokeilla sen uusiokäyttöä.
Puhelimessa on nyt asennettuna CyanogenMod 13 (nightly), mutta voin flashata sisään myös muun rommin. Tämä on siis rootattu.

Mulla ei ole tämän kanssa kiirettä, niin ei välttämättä tarvitse tehdä hupaisia tarjouksia pikanoutoon vedoten.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom