Nexus 5 tilalle puhelin

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja LassiV, 7/9/15.

 1. LassiV Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  2
  Nyt nojattava täällä tietävämpien apuun. En ole vähään aikaan seurannut taas markkinoita kunnolla. Puhelimena toiminut ja kahden luurin verran Nexus 5 eikä juuri ole valittamista. Kaksi kertaa ollut näyttö halki ja nyt on jälleen eli varmaan olisi aika vaihtaa merkkiä. Kaikkihan nämä sopivasti pudotessaan hajoovat eli sille ei voine mitään. Helppoa ei taida enää olla mihinkään tuota lasia vaihtaa kaikki lienee tänä päivän liimalaseja?

  Vaatimuksia:
  - Android
  - max 5" näyttö
  - akun kesto plussaa, mut ei mitenkään pakollinen.
  - kamera vähintään nexuksen tasolla.

  Mietteissä kävi ensiksi Sonyn compact z3, mutta fullHD näytön puuttuminen tiputtaa sen aivan heti pois valinnoista, toisekseen sonyn mielestäni "ihmeellinen" tyyli tehdä puhelimesta ns liian iso noilla ylä ja ala kehyksillään.

  Nyt oikeastaan uusista on silmiin osunut Huawei Honor 6, myös joku 1vuoden vanhakin tms malli käy ei tarvitse olla juuuri kaupan hyllyyn saapunut. Myös kiinalaiset käy, mutta takuut niissä aina vaikeampi kun näissä Suomessa myytävissä. Mitenkäs huawei muuten suhtautuu rommien vaihtoon saako sen täysin vakio kuntoon huoltoon lähettämistä varten vai onko estetty toi erillisten rommien käyttö Samsungin tyyliin? Entä onko tuo huawein vakio android kuinka tukossa kaikkea rojua, Nexuksessa oli tuo mukava lisä kun oli aina puhdas android jo vakiona.

  Honor 6 älypuhelin (musta) - Matkapuhelimet

  Kaikki ehdotukset ja vinkit otetaan vastaan.

  EDIT: Saa toki myös ehdottaa 300€ hintaluokassa olevia käytettyjäkin, toki nopeammin saisi uuden mut ainahan voi jostain läheltä osua sopiva käytettykkin jos malli vaan tarkentuisi :)

  Pikasesti lukemalla Honor 6 ei mitään erikoisia arvosteluja ole saanut ja jäisi melkein nexuksen varjoon?
   
  Viimeksi muokattu: 7/9/15
 2. jehu

  jehu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/14
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Täältä löytyy Nexus 5 omana sekä Honor 6 työn kautta, ja kyllä, Nexus vie helpon voiton minun mielestäni näistä kahdesta. Itse olen ajatellut, että jos vaihdan puhelinta, vaihdan todennäköisesti uuteen Nexus 5 malliin. Se julkaistaan luultavasti nyt syksyn aikana, voi olla maassa lunta ennen uutta Nexusta. Hintaa ei tiedetä, mutta on luultavaa ettei 300€ riitä. Oma arvaus Suomesta 400-450€.
   
 3. LassiV Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  2
  Juuh uusi nexus 5 malli tiedossa, mutta luultavasti isommalla näytöllä kun nykyinen niinkun on jo huhuttukkin ja menee liian isoksi itselle. Toisekseen itellä jo kaksi nexus 5 ollu ja nyt on tuo siinä kunnossa ettei sill paria päivää pitempään pärjää on sen verran huonossa kunnossa näyttö.

  Nyt on siis joku ostettava tilalle. Active S5 Samsungia mietin myös käytettynä alkais saamaan kohtuulliseen rahaan. Mut otetaan toki vastaan kaikkia muitakin vinkkejä myös LG G3 kävi mielessä käytettynä, mut tuo takana oleva nappi häiritsee kyllä itseäni aika reilusti. Langattoman latauksen mahdollisuus jatkossakin olis plussaa autossa ja kotona kun noi langattomat latausalustat on jo monessa paikassa :)
   
 4. akselic

  akselic TicTac - vain yksi puhelin!

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  13/11/11
  Viestit:
  5988
  Tykkäykset:
  4822
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 8
  Jos älgeetä et halua ostaa muuten, niin siihen en ota kantaa, mutta älä nyt ainakaan takanappien takia sitä torppaa. Monet suhtautuu niihin epäilevästi alkuun mutta niihin myös tottuu tosi nopeasti.
   
 5. LassiV Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  2
  Autotelineessä ollessan jo aika ikävä herättää henkiin pitää irrottaa että pääsee takaa painamaan nappia, näkisin sen jo melkein yksinään syynä miksi noi takanapit ei toimi. Jossainhan oli se näpäytä kahdesti näyttöä heräys, mutta en muista oliko LG:ssä Gigantissä tänää ei ainakaan LG:t siihen heränneet.

  Eipä tuo takanappi muuten varmaan haittaa, mutta tuo on itselle erittäin iso miinus autotelineessä ettei laitetta saa aktiiviseksi. Täysin eriasia jos näissä toimii tuo näytön napsautus herätys, mutta tosiaan gigantissa testaillessa ei ainakaan lg:t heränneet siihen. Liekkö oli sitten Huawein ominaisuus vai oliko se vaan noista LG:stä otetu pois päältä?
   
 6. LassiV Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  2
  LG G3 katselin käytettynä että on aika kohtuu hintainen, tehoissa vissiin jää jopa hieman jälkeen Nexus 5:sta mutta ei vissiin hirveästi, mitenkäs LG:n suhtautuminen custom romeihin säilyykö takuut vai meneekö samantien, kuten Samsungeissa?
   
 7. jehu

  jehu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/14
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Takuu ei säily jos laitat customia sisään. Tap2wake löytyi ainakin LG G2:sta, joten eiköhän se uudemmissakin (G3/G4) ole. En ehdi nyt Googlettaa, joten oletan näin.
   
 8. akselic

  akselic TicTac - vain yksi puhelin!

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  13/11/11
  Viestit:
  5988
  Tykkäykset:
  4822
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 8
  On G3:ssa ja G4:ssä myös toi tuplapainalluksella herätys. En tiedä onko myymälän demolaitteissa otettu se pois käytöstä mutta toiminto siis löytyy niistä jolloin toimivat myös autossa kun sinne taakse ei tarvitse ruveta vänksläämän.
   
 9. LassiV Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  2
  Ok kuulostaa sitten paljon paremmalta toki. Tällä hetkellä ollaan Sony Xperia Z3 ja G3 LG:n välillä. Onko näistä jotain toisen huonoja tai hyviä puolia korostavia? Sony toki olisi jollainlailla vesitiivis mikä ei yhtään huono asia ole, Sonyn kamerakin vissiin aika kohtuullinen. Akkukestoakin kehutaan melkoisen ison akun takia todella hyväksi.

  Onko sitten Sonylla huonoja puolia LG:seen verrattuna jos näin päin voi kysyä. FullHD tarkkuus riittää eli sitä en luettele välttämättä hyväksi puoleksi LG:ssä tietää varmasti lisää akun menekkiä ja mieluummin otan FullHD tarkkuuden ja kaikki prosentit akkukäyttöön lisää.

  Mikä on Sonyn linja custom romeihin onko yhtä tiukka kun SAmsungilla vai jotain muuta? Z3 saa myös näemmä langattoman latauskitin mikä on positiivinen asia.
   
  Viimeksi muokattu: 7/9/15
 10. LassiV Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  2
  Vieläkin täössä kovasti kamppailen kumpi olis parempi vaihtoehto onko mitään käyttäjien kokemuksia asiasta?
   

Jaa tämä viestiketju