Mobiili.fi Nextbitin erikoisen pilvipuhelimen hinta tipahti satasella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nextbit Robinin hinta tipahti 100 dollaria.


  Alkuvuonna julkaistu Nextbit Robin on saanut hinnanalennuksen kaikissa myyntikanavissa. Omintakeinen pilvipuhelin irtoaa nyt Nextbitin verkkokaupasta alle 300 dollarilla.

  Robin erottuu markkinoilla pirteällä ulkoasullaan ja pilviominaisuuksillaan. Ostaja saa laitteen mukana pilvitallennustilan, jonne kopioidaan automaattisesti talteen puhelimen sisältö. Pilven on siis tarkoitus toimia laitteen sisäisen muistin jatkeena. Jos sisäinen tila pääsee täyttymään, Robin arkistoi automaattisesti vähemmän käytettyjä sovelluksia ja kuvia puhelimelta pilveen.

  [​IMG]
  Nextbit Robinin värivaihtoehdot.


  Julkaisunsa aikaan Nextbit Robin maksoi 399 dollaria. Jokin aika sitten laitteen hinta halpui tietyillä markkinoilla, kun Amazon alkoi myymään Robinia 299 dollarilla.

  Nyt Nextbit on ilmoittanut, että Robinin hinta laskee myös yhtiön omassa verkkokaupassa, minkä ansiosta uusi hinta on huomattavasti suuremman asiakasjoukon saatavilla. ”Meidän mielestämme ei ollut reilua, että vain Intian ja Yhdysvaltojen fanit saivat ostaa Robinin loistohinnalla”, Nextbitin tiedotteessa sanaillaan. ”Niinpä laskemme Robinin hintaa Nextbit.comissa 299 dollariin kaikille.”

  100 dollarin alennuksen jälkeen Robinin hinta kääntyy suoraan noin 276 euroksi. Lisäbonuksena Nextbit ilmoitti, että laitteen perustoimitus on nyt ilmaista. Kiinnostuneet löytävät Nextbit Robinin yhtiön verkkokaupasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju