Nettitikku/Mokkula kämmenmikroon?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Whoser, 7/8/09.

 1. Whoser

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kämmenmikroihinhan on mahdollista liittää tällainen, mutta jos jollain on enemmän kokemusta ja tietoa tästä niin olisin kiitollinen avusta. Oma kämmenmikroni on HP Ipaq h2210, ja olen selvittänyt että siihen on ainakin mahdollista liittää CF paikkaan tuleva gprs modeemi. Hinta vain tuntuu olevan melko kallis USB vastaavaan verrattuna. Ajattelinkin että jos se tulisi edullisemmaksi laittamalla CF paikan USB:ksi muuttavalla adapterilla, ja siihen sitten USB mokkula, mutta siitä minulla ei ole tietoa että onnistuisiko se tällä tavalla.
   
 2. InsOmnia Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  26/6/09
  Viestit:
  604
  Tykkäykset:
  30
  Eiköhän tänäpäivänä ole jo halvempaa, hankkia suoraan Windows Mobilella varustettu puhelin, kuin keksiä keinoja , miten alunalkujaan tiiliskiven statusarvoa ja vielä hunompaa käyttöarvoa sisältävä laite saadaan liitettyä ylipäätänsä mihinkään?

  Tuo kuvailemasi skenaario on täysin mahdollinen, mutta epäilen suuresti että kustannustehokkuus on kaukana moisesta toteutuksesta?

  Helpoiten tuo onnistuu käyttämällä bluetoothilla varustettua kännykkää modeemina, muut vaihtoehdot onkin sitten hintansa puolesta pois suljettuja, ellei sitten rahaa ole ihan älyttömästi sulloa tuohon muuten arvottomaan laitteeseen.
   
 3. Whoser

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0

  Ainakin ehkä suurimassa osassa windows mobilen sisältävissä puhelimissa on usein puolet pienempi näyttö pelkkään kämmenmikroon verrattuna. Ainakin mitä on itelle tullu vastaan, ja tuossa omassa on mielestäni just hyvän kokonen näyttö kämmenmikroksi. Ei liian pieni ainakaan. En tarvitse uusinta mallia, vaan tarkoitus olisi käyttää kevyeen nettiselailuun yms.
   

Jaa tämä viestiketju