nettiin

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja aenkake, 2/3/04.

 1. aenkake

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/03
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  nyt sitten tuli tuo epoxin USB dongle ja asensin sen mukana tullleen ohjelmiston + Nokia PC Suiten ja liitin PCn ja GAGEN laitepareiksi. Nyt on vain 2 ongelmaa (tässävaiheessa). Eli kun koitan mennä nettiin n-gagella PCn yhteydellä, niin G vilkkuu vas.yläkulmassa, mutta ei ikinä jää sinne laatikoksi. Päätinkin repäistä Donglen irti ja mennä uudelleen jollekin sivulle, niin taas G vilkkui mutta doris browser sanoo: "DNS look-up failed". Voinko siis olla luottavaisin mielin, että puhelin ei todellakaan mene GPRS yhteydellä nettiin vaan todellakin nyt käyttää PCn yhteyttä?

  Toinen juttu liittyy PC suiteen. Kun käynnistän niin se sanoo sen olevan eka kerta kun ohjelmaa käytetään, jatka painamalla OK tai lopeta ohjelma painamalla cancel. No OKta painamalla ei tapahdu mitään ja cansel sulkee... missähän mahtaa olla vika. Käytän kaken mukana tullutta PC suitea.

  p.s
  tämä on nyt jatkoa aihelle "BT asiaa" tjsp, jonka aloitin tossa pari päivää sitten...
   
 2. hanhiemo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  115
  Tykkäykset:
  0
  Jos G hyökkää puhelimen näyttöön niin silloin se kyllä on suoraan menemässä nettiin eikä pc:n kautta. Näytössä pitäisi olla vain bt:n kuvake (piste keskellä ja parit sulkuviivat molemmilla puolilla).

  Itselläni on sama epoxin dongle mutta nettikäyttöön en ikinä käytä pc-suitea vaan donglen omaa ohjelmistoa. Millä yhteydellä tietokoneesi käyttää nettiä ja kuinka olet jakanut sen?
   
 3. aenkake

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/03
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Yhteys on Baanan VDSL. En ole jakanut lainkaan, vaan käytin ohjetta:
  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=23733&highlight=ngage
  sitä joka on "lainattuna" enkun kielellä...

  Siis se G katoaa kyllä, alussa vain vilkkuu noin 4 kertaa, ja jäljelle jää vain se (*) BT merkki...

  Parit testit tein kun OGG tiedostoa siirsin ja siirron aikana katkaisin PCn netin niin katkes siirto kakessa myös... tuo kyllä puhuisi sen puolesta että olisi PCn netti käytössä. Tosin vauhti ei ollut lähelläkään 10/10mbit... rajoittaako BT vauhtia kuinka paljon, ja kuinka kauan kestää 3mb imutus GPRS:llä.. sillä itellä ei mitään kokemusta GPRS siirrosta.. nyt tuli noin 1-2minuutissa. En kattonut tarkemmin kun tätä kirjoitin samalla kun tieto latautu

  Lokia tutkailin, niin siellä ei näkynyt mitään 3mt siirtoa tapahtuneenkaan... siellä kuitenkin näkyi 2 pientä ~3kt tapahtumaa.. olisikohan nuo niitä kun se G vilkkui josain syystä vähän aikaa...
   
 4. jacce

  jacce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1594
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung
  Samallalailla esim 3660:ssa se tapahtuu. G vilkkuu alussa ku yrittää muodostaa sitä kautta yhteyden mutta ku on bt yhteys valmiina niin meneekin sen edelle ja yhdistää koneen kautta.Mullekkaan ei ollut tullut lokiin mitään tietoja vaikka oli siirtynyt dataa.
   
 5. aenkake

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/03
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  eikä ole siis ilmeisesti laskuakaan siirroista tullut :)

  Niin osaako kukaan sanoa tuosta, että miten BT rajoittaa yhteyden nopeutta?

  Kun ei tuo nyt "ihan" 10mbit VDSlää vastaa... eiittävän nopea silti, mutta kiinnostaisi tietää.

  Entäs toimiiko teillä toi PC suite moitteetta... ja mihin ootte sitä käyttänyt?
   
 6. hanhiemo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  115
  Tykkäykset:
  0
  Bluetoothin maksiminopeus hyvissä olosuhteissa on ¨1Mbit ja käytännnön nopeus varmasti paljon alhaisempi, eli se rajoittaa nopeutta eikä nettisi. Mutta kyllä tuollakin saa muutamassa sekunnissa NGagen muistin täyteen ;) (no ainakin vakiomuistin)
   
 7. aenkake

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/03
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  okei, kiitti. Jos olisin puusilmilläni nähnyt niin tuollahan tuo nopeus ilmoitettiin epoxin sivuillakin :p

  Nytpä kaikki toimiikin... pitää kuluttaakin illan mittaan kaikki uutuuden viehätys pois, niin pääsee taas keskittyyn elämässä oleellisempaan :)
   

Jaa tämä viestiketju