Mobiili.fi Netflixin päivitys tuo datasäästömahdollisuuden Android- ja iOS-sovelluksiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Netflix on tuomassa sen Android- ja iOS-sovelluksiin päivityksen, jonka myötä käyttäjät pääsevät valitsemaan, kuinka paljon sovellus liikuttaa dataa mobiiliverkossa.

  Päivitys tuo sovelluksiin uudet asetukset, joiden avulla voi säätää, kuinka hyvällä kuvanlaadulla videoita siirretään, kun käytössä on mobiilidatayhteys. Matalimmalla asetuksella yhdellä gigatavulla voi katsoa noin neljä tuntia videota, keskikoko tarkoittaa kahden tunnin videopakettia ja korkea taso yhden tunnin videota. Lisäksi käytössä on rajoittamaton asetus.

  [​IMG]

  Kyseessä on tietysti etupäässä Suomea takaperoisempiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin, suunnattu ominaisuus, kun liittymissä voidaan käyttää hyvinkin matalia datakattoja, joiden ylittäminen rankaisee lompakkoa hurjasti. Toki myös täällä saattaa ominaisuudesta olla apua, ja esimerkiksi ulkomailla reissatessa roaming-yhteyksillä liikutettavan datan määrää voi uuden ominaisuuden avulla hillitä.

  Netflixin iOS-sovellus näyttäisi saaneen päivityksen tänään, ja Engadgetin mukaan sen on määrä saapua myös Androidille aivan näillä näppäimillä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju