Mobiili.fi Netflixin hinta nousee – ”Haluamme lisää upeita sarjoja”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Suoratoistopalvelu Netflix kertoo jäsentiedotteessaan, että se nostaa palvelunsa hintaa Suomessa. Hinnankorotus astuu voimaan uusille asiakkaille samantien, mutta jo olemassa olevat asiakkaat saavat nauttia edullisemmasta palvelusta vielä kuukausien ajan.

  Netflixin yleisimmän sopimuksen, Tuplan, kuukausihinta nousee 8,99 eurosta 9,99 euroon. Sopimuksen hinta nousi viime vuonna 7,99 eurosta 8,99 euroon. Netflix perustelee hinnankorotusta omien sarjojensa kautta. ”Haluamme kasvattaa valikoimaamme ja lisätä uusia upeita Netflix-sarjoja kuten Orange Is the New Black ja House of Cards. Nostamme tästä syystä tilaushintaamme uusille jäsenille”, tiedotteessa kerrotaan.

  Nykyisille jäsenille 8,99 euron hinta säilyy vielä kuukausien ajan. Heille hinnankorotus tulee voimaan ensi vuoden kesäkuusta alkaen.

  Tupla-sopimuksella voi katsoa teräväpiirtosisältöä rajoituksessa kahdella eri laitteella samaan aikaan. Ultra HD -sisältöä Tupla-paketilla ei kuitenkaan voi katsoa. Netflix toi viime vuonna tarjolle myös kaksi muuta sopimusta: Perus- ja Perhe -sopimukset. 7,99 euron hintaiseen Perus-pakettiin sisältyy rajaton pääsy sisältöihin, mutta heikommalla laadulla. Perus-paketilla ei voi katsoa ohjelmia teräväpiirtona. Perhe-paketilla voi taas nauttia sisällöstä jopa Ultra HD:na neljällä laitteella yhtäaikaa. Tällä paketilla on hintaa 12,99 euroa kuukaudessa.

  Netflixin voi ladata eri käyttöjärjestelmien sovelluskaupoista. Palvelu toimii muun muassa älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla, pelikonsoleilla ja älytelevisioilla.

  [​IMG]
  Netflixin eri sopimustyypit

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju