Mobiili.fi Netflixiltä uusi ikoni logon rinnalle – näistä tunnistat leffapalvelun jatkossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Netflixin uusi ikoni.


  Netflixillä on uusi ikoni, jonka avulla palvelu uudistaa parhaillaan ilmettään verkossa. Kyseessä ei kuitenkaan ole koko julkisivun kattava logouudistus, vaan tutun punaisen tekstin rinnalla elävä kuvavaihtoehto.

  Käyttäjät hämmentyivät eilen, kun Netflix vaihtoi Facebook- ja Twitter-kuvansa uusiin. Tutun valkoisella pohjalla lepäävän punaisen Netflix-tekstin sijaan nähtävillä on nyt hieman Android N -tyyliä muistuttava N-kirjain.

  Monet uskoivat ymmärrettävästi Netflixin ottaneen käyttöön uuden logon. Nähtävästi kyse ei kuitenkaan ole täydestä ilmeenmuutoksesta.


  @nikhilwad Not a new logo! The N is an icon and a new creative element to live with our logo. The current Netflix logo is here to stay :)

  — Netflix US (@netflix) 20. kesäkuuta 2016

  Netflixin mukaan kyseessä on ikoni, jota käytetään tietyissä paikoissa. Yhtiön vuonna 2014 uudistettu logo ei kuitenkaan ole menossa minnekään.

  The Vergelle annetun lausunnon perusteella Netflix tulee hyödyntämään uutta ikonia verkkoprofiilien lisäksi mobiilisovelluksissa. Nykyinen puna-valkoinen sovellusikoni saattaa siis jo pian verhoutua puna-mustiin vaatteisiin. Uusi ikoni kannattaakin painaa takaraivoon, jotta palvelu löytyy ilmeen perusteella helposti myös jatkossa.

  [​IMG]
  Netflixin nykyinen logo.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju