Mobiili.fi Netflix päivittyi iOS:llä – katsele leffoja muiden toimien ohessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Netflix on napannut tällä viikolla uuden päivityksen iOS-laitteilla. Suurin ja selkein uudistus on moniajon mahdollistaman picture-in-picture-tilan tuki.

  Viimeisimmän päivityksen jälkeen Netflix tukee iPadeilla niin sanottua kuva-kuvassa-toimintoa. Käyttäjät voivat aloittaa elokuvan tai TV-sarjan jakson toiston Netflix-sovelluksessa ja jatkaa halutessaan katselua pienemmässä ikkunassa kotinäppäimen painamisen jälkeen. Uudistus mahdollistaa siis muiden toimintojen suorittamisen Netflix-katselua katkaisematta.

  Picture-in-picture-katselu vaatii iPad-käyttäjältä tuoreehkon ohjelmiston. Laite on yhteensopiva, kunhan ohjelmistoversio on mallia iOS 9.3.2 tai sitä uudempi. App Storesta löytyvän päivityksen muina uudistuksina ovat vain yleiset suorituskykyparannukset ja bugikorjaukset.

  Toukokuussa Netflixin iOS- ja Android-sovellukset saivat uusia laatuasetuksia, joiden avulla datankulutusta voi halutessaan hillitä. Samoin iPadien moniajotuesta puhuttaessa uutisia saatiin aiemmin tänä vuonna, kun YouTuben iOS-sovellus sai tuen Slide Over- ja Split View -toiminnoille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju