Neito hädässä, vanha puhelinmalli käytössä

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja cd930, 19/5/05.

 1. cd930

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/5/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hei!
  Onko kenelläkään tietoa niinkin vanhasta puhelimesta kun Motorola cd930?
  Minulla on nyt sellainen ( pakon sanelemana; oma puhelimeni meni tuhannen palasiksi,ja sain tämän käyttööni), mutta mukana ei tullut käyttöohjetta. Osaan kyllä soittaa, mutta tekstiviestiä en ole onnistunut lähettämään. Mistähän voisin löytää (mieluiten) suomenkieliset käyttöohjeet?
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
 3. mtm78

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/3/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  apu

  kokeiles googlesta puhelimen merkillä ja mallilla
   
 4. Draiver Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  1623
  Tykkäykset:
  0
  Re: apu

  Kokeilitko sinä? En löytänyt ainakaan suomenkielistä, jota mieluummin haetaan. En kyllä toimivaan englanninkielistäkään, ettei sen puoleen :)

  Ammattilaisen linkissä lähin malli on merkiltään cd900, josta löytyy Norjan ja Turkin kieliset manuaalit. Samapa tuo, ainakaan minulla ei auennut tuolta sivulta mikään manuaali...
   
 5. Twinspark

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/04
  Viestit:
  214
  Tykkäykset:
  0
  Re: apu

  Tuossa on ainakin jonkinnäköinen ohjekirja englanniksi. Tuo on tosin cd928:aan, en tiedä paljonko cd900-sarjan puhelimilla sitten on yhteistä keskenään.
   
 6. TunturiTT

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on työpuhelimena Cd930. Mitä haluat tietää?

  Viestihän kirjoitetaan, kuten noihin vanhoihin Motoihin yleensäkin, "Viestieditorissa". Tämä kannattaa laittaa turbonapin alle (se nuolinappi oikeassa alakulmassa), jos ei siis jo löydy pikavalikosta.

  Viestin kirjoittaminen: Näpyttelet ihan normaalisti viestin.

  Lähettäminen: Viestin kirjoittamisen jälkeen painat "OK?"
  -> nyt puhelimessa lukee: "Lähetä viesti" - "valitse?" - paina OK -> Näytössä lukee nyt :" Anna Numero" -Voit nyt näpytellä numeron tai paina nuolella kerran alaspäin, jolloin näytössä lukee:" Hae nimen mukaa" -tällä voit hakea numeron luettelosta. Sitten vaan OK ja viesti lähtee matkaan.

  Turbonapin asetus: Paina Pikavalintanäppäintä (nuoli ylös, puhelimen oikeassa alalaidassa), selaa sen ruudun kohdalle, minkä toiminnon aiot korvata-> paina sen kohdalla OK-nappia pitkään, selaa avautuneesta valikosta toiminto jolla haluat edellisen korvata.
  Käyttö: Kun tahdot käyttää pikavalikon toimintoja, painat vain Turbonäppäintä ja kelaat haluamasi toiminnon kuvakkeen kohdalle + OK. Tai jos muistat pikavalinnan numeron, painat Turbo + Numero (1-9), toiminto kytkeytyy välittömästi aktiiviseksi.
   

Jaa tämä viestiketju