Navigointiohjelma Nokia N82:seen?

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja pvirt, 15/1/08.

 1. pvirt

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/06
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Otsikon mukainen puhelin on tilauksessa. Nyt pohdituttaa vain mikä navigointiohjelma toimisi parhaiten tuossa. Nokia Maps ei oikein kelpaa, koska haluan äänellisen varoituksen kameratolpista. Tuon ohjelman toimivuus myöskään omassa N73:sessa ei ole vakuuttanut. Kaatuu oitis, kun painaa "Navigoi kohteeseen" tai "osta" kohdasta lisää navigointi. Tullut viimeisen firmiksen mukana.

  TomTom 6:seen olen tässä tottunut, mutta se jää tähän N73:seen vaimon iloksi gps-palikkansa kanssa. Eikä kuulema toimi N82:sen sisäisen gepsin kanssa muutenkaan...

  Navicore 2007, Wayfinder 7 ja Garmin kuulema toimisivat, mutta epäilyttää ostaa Navicore kakstuhat seiskaa vuonna 2008. Kartat vanhoja? Uusi versio tulossa?

  Wayfinderiä saisi helposti ladattua Nokian shopista, mutta onko kokemuksia? En paljon haulla löytänyt. Garmin taas kuulema sotkee N82:sen näppäimistöä jotenkin?

  Ehdotuksia? Kartat Eurooppaan pitää olla ja nopeuskamerat. Samoin kunnon POI-tiedot: kaupat, pankit yms. reissussa tarvittavia asioita. Karttojen pitää olla etukäteen ladattavia, jotta ei tule muilla mailla reissatessa karmeita kuluja tiedonsiirrosta.
   
 2. hobbymat

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/03
  Viestit:
  199
  Tykkäykset:
  2

  Route66 Mobile 7 toimii myös N82:ssa, ja löytää sisäisen gepsin. Eri asia sitten on, onko ohjelma ihan hintansa arvoinen, kun sen käyttölogiikka on hieman mitä on. Karttoja Route66:een sentään saa ostettua ihan mukavasti.

  Toivotaan, että TomTom todellakin tuo markkinoille sisäistä gepsiä tukevan version S60:lle. Tästä kun on hieman kahdenlaisia huhuja liikkeellä. Samaten on ihan mahdollista, että N95:lle räätälöity versio TomTomista ei välttämättä toimikaan N82:ssa, jos eivät ole päässeet molempia malleja riittävästi testaamaan tuotekehitysvaiheessa. Tiedän nimittäin ainakin yhden sisäistä GPS:ää käyttävän ohjelman, joka edelleen toimii hyvin N95:ssä, mutta ei enää N82:n nykyisessä softaversiossa...
   
 3. pvirt

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/06
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Mikäs vika tuossa Route 66:sen käyttöliittymässä sitten on?

  Routen omien sivujen mukaan karttojen kattavuus ei ole kauhean hyvä, jos nyt tulkitsin tuota kuvaa oikein: http://www.66.com/route66/products.php?cid=FI&sec=13&ssec=0&prodid=1738

  Kolme kuukautta ajattelin nyt käyttää tuota Nokian omaa Mapsia, kun se käyttöoikeus kerran on ja navigointi tähän vuoden aikaan on minulla satunnaista. Kesäksi sitten tarttis jotain parempaa, kun lähdetään Eurooppaan.

  Latasin tuohon Mapsiin nuo nopeuskamerat maamerkkeinä, mutta eipä tuo käyttökelpoinen ollut ja otin pois. Maps hidastui kauheasti ja ajaessa pitäisi vahtia silmä tarkkana tuota näyttöä, jotta näkee sen kameran tulevan. Hälyytystä kun ei ole.
   
 4. lakallio

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/06
  Viestit:
  127
  Tykkäykset:
  0
  Navicore

  Mulla ainakin toimii tuon Navicore 2007 versio puhelimessa. Tuo Garmin kuulemma aikas hyvä ohjelma siinä uudemmat kartat ainakin tällä hetkellä.
   

Jaa tämä viestiketju