Navicore S60 puhelimille

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jamiimaj, 6/10/05.

 1. jamiimaj

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/05
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Olen seurannut keskustelua Navicoren ohjelmistoversioista ja heidän epäselvästi päivityspolitiikasta yms. Nyt kysyisin, että onko jo turvallista ostaa tätä tuotetta? Eli että onko nyt uudet versiot ulkona ja että mitään isoja päivityksiä ja uusia puuttuvia ominaisuuksia ei ihan lähikuukausina näillä näkymin olisi tulossa? POI-lisäykset taitaa nyt myynnissä olevilla versiolla onnistua? Ja karttakin on päivitetty?

  Eli lyhyesti: voiko nyt ostaa vai olisiko hyvä odotella vielä?
   
 2. Poikanen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/05
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on semmoinen tuntuma, että tuossa joskus vuodenvaihteen tuntumassa tulee taas uusi versio. Itse ehkä odottelisin hieman, mutta jos navicoren tarvii nyt niin sehän kannattaa ostaa heti!
   
 3. jamiimaj

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/05
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Aivan, jotain tällaista aattelin. Mutta onko kenelläkään mitään konkreettista tietoa asiasta? Mitä uusia ominaisuuksia kenties olisi tulossa? Eli miten isosta "päivityksestä" on kyse? Nythän POI-lisäykset (kamerat yms) jo toimivat ja tämä lienee aika iso puute jota vielä muutama kuukausi sitten ei ollut (ja jota sitä ennen ostettuihin versioihin ei suoraa saa päivitettyä).

  Ainahan kaikessa tekniikkaan liittyvässä on fiksua ominaisuuksien kannalta aina odottaa että tulisi seuraava versio, joka on edellistä parempi. Mutta jos aina vaan odottaa niin ei saa ikinä hankittua. Nyt haluaisinkin tietää onko kellään tietoa mitä olisi vuodenvaihteen tienoilla luvassa?
   
 4. jamiimaj

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/05
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Jatkokysymyksenä vielä Navicoren Kittinä (ohjelmisto + GPS-palikka) hankkineille:
  Tuleeko tässä paketissa aina automaattisesti joku tietty GPS-palikka mukana? Lueskelin että uudet SiRfStar III mallit on hyviä, tällainen ilmeisesti paketissa on mukana? Miten on akun keston laita? Kannattaako tähän kiinnittää sen enemmän huomiota (eli koittaa ostaa joku tietty palikka) vai voiko luottaa siihen, että tossa paketissa on hyvä laite mukana?
   
 5. deepcore

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  kirottu navicore tuki..

  Päivitin/vaihdoin navicore personal 04 tuotteen Navicore scandinavia 05(2) tuotteeseen. Entisessä oli tärkeitä suosikit koordinaatteja. Nyt sain tuesta ohjeet siirtää ne Settings.txt tiedostoon. Tulos: noin 1100km pielessä kaikki. Pyynnöistä huolimatta en saanut tuesta muunnostaulukkoa. Yritin tehdä sen itse, mutta ei onnistunut.. Uskomaton koordinaatiomuutos versioiden välillä. Uskomatonta myyntipolitiikkaa!!
  -dc-
  olisko tomtom..
   
 6. heiskju

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ja Navicore vastasi, että:
  Entisestä versiosta EI voi siirtää suosikkeja eri versioon.. bad bad..
  Näin hukkasin tärkeät montakymmentä koordinaattia..
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Navicoresta on aika paljon kirjoitettu, siitä on useita ketjuja, myös noista BT GPS palikoista on juttua ja kokemuksia.
  Tällähetkellä paketissa on ns. Insmatin Sirf III GPS, vanhoja paketteja on vielä joidenkin likkeiden hyllyllä (siis palikka ja softa)
  Mainittu GPS palikka ei ole yksiselitteisesti paras, vaan sopivin riippuu vähän tarpeesta.
  Mutta siis aiheesta on ketjuja.
   
 8. ZeLL

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/05
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Oneplus One
  Onkos teillä ollut navicoren kanssa semmosia probleemia että se sanoo esim liikenneympyrästä poistumiset hieman myöhässä ja esim, kotioppäin ajelin tuttua metsäreittiä, joka näkyy myös kartassa, niin navicore pyytää kääntyyn oikeelle keskellä metsää, varottaakohan pertti myös isoista kuusista jos vedän oikeelle satanen lasissa? :DD
   

Jaa tämä viestiketju