Nav4all ver.7 käytössä!

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja Cedi, 11/1/07.

 1. Cedi

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Uusin versio 7 on nyt käytössä (11.1.07), latasin juuri kännyyn. Mm. seuranta ja jäljitys lisätty, linkki MyWorld-nettisivustoon, valo pysyy nokialaisessakin päällä.. testailu näyttää miten toimii käytännössä. Aiempikin versio oli jo kohtuullisessa kunnossa, suosittelen ainakin kokeilemista. Kännyn selaimella vaan osoitteeseen: nav4all.com/install. Ilmainen 2007 loppuun.
   
 2. Kalle2005

  Kalle2005

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/05
  Viestit:
  119
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Androidit pääasiassa
  Eli lainaus aiemmasta ketjusta.
  Tuon voi siis myös ladata netistä ja asentaa luuriin erikseen... säästyy datasiirtomaksulta jos haluaa.
   
 3. kimmo Vieras

  0   0   0

  Itse en ainakaan tuota ilmaisuutta löytänyt pikaisella selailulla. Voisiko joku linkittää sen sivun missä tuo mainitaan?
   
 4. tati

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/05
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
 5. kimmo Vieras

  0   0   0

  Nav4all:in sivuilta löytyy muunkinlaista infoa, esim;

  "Nav4All vapauttaa sinut navigointijärjestelmäsi asettamista rajoituksista.
  Käyttö on 15.8.2006 saakka ILMAISTA ja sen jälkeen erittäin edullista – lupaamme sen!"

  Aiemmin tuo "ilmaista vuoteen 2008" oli isolla kirjoitettuna noissa mainosbannereissa ja se pisti heti sivulle tultua silmään. Nyt kun versio 7 ilmestyi, niin pitää tietoa kaivella sieltä sun täältä, eikä missään lue asia selvästi ja varmasti.
  Se asia lienee selvä, että tuo tulee jossain kohtaa maksulliseksi kunhan saavat riittävän asiakaskunnan. Tuo päivämäärä ei vaan tunnu olevan heille itsellekään selvää, saati että täältä foorumilta sitä varmaa tietoa saisi.
   
 6. tati

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/05
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Eikös tuo ilmaisuus ollut aivan selvästi tuossa kohdassa sanottu?
  En tiedä mistä tuon vanhan tiedon kaivoit, mutta tällä hetkellä tuo tieto, että vuosi 2007 on ilmainen, pätee.
  Ainakin tuota pääsee kokeilemaan hyvinkin edullisesti, ja ainakin tuohon hintaa on ihan hyvä satunnaiseen käyttöön.
   
 7. kimmo Vieras

  0   0   0

  Oli toki, aivan kuten omassa linkissäni on mainittu maksullisuus. Oma linkkini kaivettu aivan samasta paikasta kuin sinunkin, mielestäni jopa uudempaa tietoa kuin oma linkkisi.
  Myöskin Nav4All:in käyttöehdoissa sanotaan seuraavaa;

  "KÄYTTÖEHDOT

  NAV4ALLIN KÄYTTÖEHDOT

  KLIKKAAMALLA ”HYVÄKSYN”-PAINIKETTA KÄYTTÄJÄ VAHVISTAA HYVÄKSYVÄNSÄ SEURAAVAT NAV4ALLIN EHDOT:

  1. Nav4All on navigointiväline, jota käyttäjä voi käyttää ilmaiseksi 15.8.2006 saakka. "


  Pointtina tässä on, jos ei selvinnyt, sieltä sivuilta ei löydy varmaa tietoa, vaan vain tekstiä josta toinen kumoaa toisen. Ainakaan itselleni se ei anna riittävän luotettavaa kuvaa yrityksen toiminnasta, enkä halua sitoutua palveluun, jonka käytön kustannukset eivät ole omassa tiedossani.
   
 8. tati

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/05
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä tuo tietoni on uusi.
  Katsoppa tuo sama kohta käyttöehdoista esim. Engl. kielisenä niin siinä on tuo sama maininta tuosta 2008:sta. Elikkä : http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/enguk/conditions.php

  Voi olla, että suomennokset laahaa hiukan perässä, kun taitaa olla tää härmlandia vähän pieni markkina-alue. Että sillei....
   
 9. Kalle2005

  Kalle2005

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/05
  Viestit:
  119
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Androidit pääasiassa
  Lisätään nyt vielä tähän ketjuun (jos joku ei asiaa mahdollisesti ole huomannut, maininta ilmaisesta softasta saattaa jotenkin ehkä hämätä... heh !):

  Eli itse softa on ilmainen, mutta Nav4All käytöstä aiheutuvasta (GPRS) datasiirrosta (softahan lataa koko ajan uutta karttatietoa) joutuu tottakai maksamaan erikseen ! Jonkinlainen datasiirtopaketti on suositeltava ettei tule yllätyksiä !

  Dataa ei siirry välttämättä mene kovinkaan paljon, mutta silti !

  Datasiirrosta aiheutuvat kulut kannattaa huomioida varsinkin jos käytät NAV4ALL softaa ulkomailla !
  Liittymään kuuluvat datasiirtopaketithan eivät tunnetusti koske roaming vierailuita vaan veloitus on aivan eri luokkaa (esim. Soneran "suositusoperaattorit/muut operaattorit, pohjoismaat + viro 0,37/0,55 e per 50 kt)
  http://www.sonera.fi/artikkeli/0,3842,l-fi_h-13539_a-261280,00.html

  Itse kyseistä systeemiä parikertaa testanneena luokittelen sen lähinnä "ihan-kiva-mutta-parempiakin-löytyy" kategoriaan....
   
 10. kimmo Vieras

  0   0   0

  Entäpä jos englannos laahaa perässä ja suomennos onkin aikaansa edellä. Minä olen seurannut jo vuoden ajan tuon nav4allin sivustoa. Ajat jolloinka ohjelmisto muuttuu maksulliseksi, ovat sinä aikana muuttuneet jo moneen kertaan. Edelleenkään...jos en tiedä varmasti mistä maksan, en käytä. Siinä ei paina yhtään se, jos sanot että se on ilmainen. En kuitenkaan usko että sinulla on valtuuksia mennä sitä lupailemaan.
  Käyttöehdoista on sitten ainut paikkansa pitävä tuo hollannin versio, jos eroavaisuuksia käännöksissä löytyy. Vaikka kuuntelen sujuvasti reilusti yli sataa kieltä ja lisäksi useita murteita, niin hollannin ymmärrys on jäänyt hieman heikolle.
  "6. These terms and conditions of use have been drafted in Dutch and translated into many languages. The Dutch text shall prevail in the event of a discrepancy between it and the translation."

  Pidän selvistä sopimuksista puolin ja toisin. Haluan tietää koska, miksi ja kuinka paljon minua veloitetaan. Epämääräiset viittaukset "toistaiseksi ilmainen, tai sitten ei..jatkossakin on erittäin halpaa"-eivät kerro itselleni mitään.
  Toisessa puhelimessani on Navicore, toisessa TomTom, molempien kohdalla veloitukset ovat varmasti tiedossa.
   
 11. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29296
  Tykkäykset:
  7552
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Mites muuten nuo ääkköset tossa toimii. En itse ainakaan saanu toimimaan.
   
 12. tati

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/05
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Sinähän kumma hemmo olet "kimmo". Ensin kysyt missä asia mainitaan ja sitten sinulle vastaa alat väittelemään. Älä kysy jos et halua saada vastausta.
  Ja jos sinulla on jo Navicore ja Tom Tom niin etköhän noilla jo pärjäile ja älä missään nimessä sekoa Nav4All'iin, jos se on noin vaikeaa. Hyvää talven jatkoa vaan sinne päin....siis todella. Eläkä eksy......
   
 13. kimmo Vieras

  0   0   0

  Äläs nyt tati tukehdu pullaan. Sinä linkitit paikkaan missä ilmaisuus mainitaan, itse linkitin kohtaan missä toisenlaista tietoa. Molemmat sivut löytyvät samasta osoitteesta. Olen sanonut, että itselleni se ei anna luotettavaa kuvaa yrityksestä. Myöskin tämä ilmaisuus vuoteen 2008 asti, oli ennen mainittuna heidän pääsivulla mainosbannereissa. Uuden version tultua, tuo on otettu pois. Joku syyhän siihenkin on.
  Minulle asia kuitenkin melko sama, ohjelmaa olen aiemmin testannut, nyt käytössä olevat kaupalliset kuitenkin riittävät itselleni.

  PS jos haluat kertoa lisääkin mielipiteitäsi minusta, niin voit tehdä sen YVllä. Samaa kautta saat myös vaikka puhnumeroni, jos tuntuu että pitää päästä kunnolla purkautumaan.
   
 14. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  Asiahan on käsitelty loppuun tämän lainaamani kohdan jälkeen, mutta

  Gratis lienee tarpeeksi yleismaailmallinen että siitä ei synny epäselvyyttä ja sitten arvataan että tot on saakka. Siinähän se on, nyt Kimmokin osaa hieman uutta kieltä :)
   
 15. Nuvola Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  1/11/06
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  S7 Edge
  Kun asennat sen softan siellä lukee jotain käyttöehtoja ja mainitaan tuo ilmaisuus
   
 16. Luke

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/4/03
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Asensin eilen tuon 7-version 9300i:hin ja se toimi kerran asennuksen jälkeen. Tein asennuksen uudelleen ja yhden kerran jälkeen tuo ryhtyy kaatumaan taas. Eli mitä tehdä? Puhelimessa Elisan datapaketti ja käytössä Holuxin mokkula. Ohjelma käynnistyy normaalisti, hyväksyn tietoliikenneyhteyden, jolloin tiedonsiirto GPS->GSM alkaa. Syötän osoitteen ja valitsen käytettävän nettiyhteyden (elisa internet). Tämän jälkeen ohjelma kaatuu ja tulee ilmoitus:
  "Ohjelma suljetaan
  Ohjelma:jes-22c-javax.microedition.lcdui1@14269c
  Syykoodi:kern-exec
  Syynumero:3"
  Asennettu suomi sekä käyttö että ääniopasteiksi.
   
 17. tytinae

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/1/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  oliskos kellään sauniksen route 66 asennustiedostot tallessa, itse ehdin hukata pääasennustiedoston (poistin tilaa viemästä) kopioimatta talteen...oli kansiossa 2577 nimeltään kai route66 nav.exe tai cab???
   
 18. aylaoutinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/06
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Tänään tuli postissa tuo Holuxin GPS-palikka (tilasin ke -iltana!) ja ensimmäiset kenttäkokeet on tehty. Pyörin autolla ympäri kaupunkia ja mitä ihmettä, sehän jopa toimii! Kotimatkalla aloin ihmettelemään kun ohjelma kehoitti kääntymään suoralla tiella vasempaan, katselin vasemmalle eikä siellä ollut kuin metsää. Piti oikein pysähtyä ja ihmetellä, että nytkö se sekos kunnes huomasin oikealla ~50m mittaisen lumen peittämän "tien", joka johtaa heinäladolle! Ohjelma kehoitti siis vain olemaan kääntymättä tuonne ladolle, mistä ihmeestä se tuollaisen olemassaolosta edes voi tietää? Joku isännän traktorilla ajama ura. :D

  Onko kellään tietoa tuosta seuranta&jäljitys -toiminnosta, koska se tulee käyttöön? Sivuilla lukee vain että "tulossa pian".
   
 19. Erturo

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/07
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Minulla ei ala jostain syystä toimimaan. Puhelimena N73 suht tuoreella ohjelmistolla, GPS-moduuli on tuo Nav4Allin sivuilta tilattu. Nav4All 7 asentuu ja käynnistyy hyvin, osaa jopa hakea netistä osoitteita ja karttoja, mutta bluetoothin yli GPS:n kanssa yhdistyminen ei toimi. Testasin myös toisella S60 3rd edition laitteella, sama homma. Toisella ohjelmistolla molemmissa puhelimissa GPS:ään yhdistäminen onnistuu ja paikkatieto löytyy.
   
 20. ArtoSy Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/05
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  9500:sessa toimii kyllä moitteetta ja asennus onnistu ensiyrittämällä.
   

Jaa tämä viestiketju