Nappikuulokkeetkin voivat nykypäivänä saada ohjelmistopäivityksen – Applen AirPodit saivat...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.


Aikanaan ei matkapuhelimille edes julkaistu ohjelmistopäivityksiä. Kun niitä alkoi tulla, piti puhelin viedä huoltoliikkeeseen päivitettäväksi. Nykyään älypuhelimet sentään voi päivittää suoraan verkon yli helposti ja vaivattomasti – samoin, kuten tietokoneet, tabletit ja kellot sekä monet muutkin päivittäin käytettävät laitteet.

Kun äly ja ohjelmiston merkitys laitteessa kasvaa, tulevat usein kuvaan mukaan samalla myös ohjelmistopäivitykset. Niin myös nyt kuulokkeiden osalta – eikä ilmiö ole enää edes aivan tuore. Monet valmistajat ovat jo aiemmin tarjonneet päivityksiä kuulokkeilleen.

Yhtä saumattomia ne eivät päivityksistä ole tehneet kuin Apple.

Nyt ensimmäisen ohjelmistopäivityksen nimittäin ovat saaneet myös Applen täysin langattomat AirPods-kuulokkeet. Niiden ohjelmiston versionumero pomppaa ensimmäisellä päivityksellä versiosta 3.3.1 versioon 3.5.1. Ensimmäisen päivityksen sisällöstä ei ole tietoa – ilmeisesti kyseessä on vain virhekorjauksia ja yleisiä parannuksia sisältävä päivitys. Aikanaan tulevaisuudessa AirPodit voivat saada päivityksillä jopa uusia toimintojakin.

Apple on tehnyt AirPodsien päivittymisestä huomaamatonta. Se tapahtuu automaattisesti taustalla kuulokkeiden ollessa säilytys- ja latauskotelossaan.

Omien AirPods-kuulokkeiden ohjelmistoversion voi tarkastaa niihin yhteydessä olevasta iPhonesta tai muusta Apple-laitteesta Asetukset-valikosta Yleiset -> Tietoja -> AirPods -kohdasta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom