Mobiili.fi Naamakirja haluaa naamat vaihtoon – Facebook ostaa suositun sovelluksen kehittäjän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebookissa on odotettavissa entistäkin erikoisempia kasvokuvia, sillä Facebook ostaa suositun naamanvaihtosovelluksen kehittäjän Masquerade Technologiesin. Sen MSQRD-sovelluksella voi itsestään tehdä vaikkapa Oscaria pokkaavan Leonardo DiCaprion ja friendsie-kuvissa voivat kaverit vaihtaa kasvoja keskenään.

  MSQRD-sovellus käyttää filttereitä, joilla saa kasvot vaihdettua ja lopputuloksen tallennettua kuvan tai videon muotoon sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Facebookin ostettua sovelluksen kehittäjän voidaan vastaavia filttereitä odotella myös Facebookiin saapuviksi.

  Facebook aikoo säilyttää MSQRD-sovelluksen tarjolla niin iOS:lle kuin Androidillekin, ja sovellus onkin kerännyt runsain mitoin viiden tähden arvosteluja molemmilla alustoilla. Lisäksi teknologia on tarkoitus yhdistää Facebookiin aiempien hassuttelujen, kuten ”tarrojen” ja erinäisten hymiöratkaisujen rinnalle.

  Masquerade Technologiesin kolme perustajaa työskentelevät jatkossa Facebookin Lontoon toimistossa. MSQRD:n kauppahintaa Facebook ei paljastanut.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju