N97->USB->PC Suite/Ovi Suite = ei toimi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja homebeach, 9/9/09.

 1. homebeach

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/9/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Pitääpä kysellä että onko muilla tätä vastaavaa ongelmaa. Eli olen yhdistänyt N97:n PC:lle usb-kaapelin kautta ja valinnut PC-suite-tilan. Windows Vista tunnistaa puhelimen ihan oikein ja sinne pystyy siirtämään tiedostoja.

  Nyt kun koitan saada puhelimeen yhteyden Ovi suitella tai PC-suitella niin homma ei näytä onnistuvan. Molemmat ohjelman väittävät, että puhelimen tila ei ole yhteensopiva ohjelman kanssa tai, että puhelin on mukamas datasiirtotilassa ja tilaksi pitäisi valita PC-suite, vaikka tila on PC-suite. Myöskään Nokia Map Loader ei löydä ollenkaan puhelinta vaan väittää että tuettua puhelinta ei ole liitetty. Ovi Suite 2.0 betakaan ei tuonut apua.

  Ohjelmistoversio laitteessa on 12.0.0.24, mikä on käsittääkseni uusin. Mitähän tälle nyt pitäisi tehdä, että saisi toimiin?
   
 2. caddis

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/8/09
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  1
  Minulla oli sama ongelma. Näyttäisi kuitenkin, että uuden beta Ovin lataus paransi tilannetta. Ainakin ohjelmien asennus toimii. Mapsin päivitys ei kuitenkaan 1. kerralla onnistunut
   
 3. Punainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/09
  Viestit:
  144
  Tykkäykset:
  0
  Onko yhteys aiemmin toiminut? Ekalla kerrallahan menee kyllä tovi, kun puhelimen ajurit asentuvat Windowsiin, mutta jos eivät olisi asentuneet, niin eihän tiedostojensiirronkaan pitäisi toimia. Yleensähän jos tiedostonhallinnassa saa puhelimen auki, sen pitäisi olla PC-Suitessa ihan yhtälailla näkyvissä. Ovi Suitestahan on beta-versioitakin liikkeellä, eihän tämä ole joku sellainen ongelma?
   
 4. -harri- Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/1/03
  Viestit:
  265
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  LG G6 Astro Black
  Ovi suite ei itselläni toimi kunnolla, jumittaa ja tökkii kokoajan. Siksi käytänkin PC-suitea,joka on mielestäni muutenkin parempi.
   
 5. Errori Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/09
  Viestit:
  121
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  LG Optimus 2X
  Välillä omakin puhelin tekee samalla tavalla ja yleensä ongelma korjaantuu kun käynnistää tietokoneen ja puhelimen uudestaan...
   

Jaa tämä viestiketju