n97 mini yhteysongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja J@gr, 4/2/10.

 1. J@gr

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moro.

  Mulla on semmoista ongelmaa tossa minissä, että vaikka puhelin on päällä niin siihen ei saada yhteyttä. Eli kun joku soittaa niin "puhelimeen ei nyt juuri saada yhteyttä". Esim. eilen teki ton pari kertaa ja vika korjaantuu kun puhelin sammuttaa. Puhelin ollut käytössä reilun kuukauden ja minun mielestäni ei tehny tota ensimmäisen parin viikon aikana. Jonkun päivityksen laitoin mitä suositeltiin kun laitoin puhelinmen pc suiteen kiinni.

  Toinen ei niin häiritsevä ongelma on kun laittaa näppäinlukon päälle niin näyttö sammuu ihan ok, mutta menee uudestaan päälle parin sekunnin päästä.
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Saattaa bugittaa joku siinä näytänvalo hommassa... jos ei boottaus ja resetointi auta, vie huollolle ihmeteltäväksi.

  Muutenkin puhelin voi olla huoltokamaa niinsanotusti. Tuo yhteysongelma voisi viitata pääteasteen palamiseen anteenipuolella.
   
 3. ziiu

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/10
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Ittelläniki on ongelmia N97 Minin kanssa. Jos on suojakoodi (jonka unohdin vaihtaessani sen uuteen) 1 minuutin automaattilukolla, niin jäätyilee ja pahasti. Ei auta kuin ottaa akku irti ja laittaa takaisin.

  Niin ja tälleen Off Topic, mitään ideaa, miten saisi kotikonstein muutettua 9 tai 10 numeroisen suojakoodin jota ei muista?
   

Jaa tämä viestiketju