N97:lle korvike

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja JK88, 15/5/10.

 1. JK88

  JK88 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/4/05
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  3
  Nyt rupeaa ihan oikeasti menemään hermot ton saatanan Nokian romun kanssa! Niinpä ajattelinkin heittää sen roskiin ja ostaa jonkun toimivan puhelimen. Mutta minkä? Mitä suosittelette?
  Tuossa katselin HTC Desireä ja vaikuttaisi ihan mielenkiintoiselta.
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Jos oikeaa näppäimistöä ei kaipaa, niin Desire tai tuleva Samsungin Wave.
   
 3. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Desireä muutaman päivän käyttäneenä (Androidin käyttöä takana reilu vuosi) voin suositella erittäin lämpimästi. :) Toimii kuin junan vessa ja saa muokattua mieleisekseen tosi helposti. Jonkin verranhan tuossa on alkusäätöä pitänyt tehdä, mutta nyt kun asetukset alkaa olla kohdillaan, niin rullaa hommat sitäkin helpommin. Ja Android marketin valikoimat ovat todella kattavat, vaikka ei niitä maksullisia vielä Suomessa saakaan. Sovellusvalikoimaa ei voi edes verrata Ovi Storen kanssa. :) Pointsit Desirelle!

  EDIT: Ja on muuten tosi nopea! Ei missään välissä ole vielä tullut vastaan hidastelua. Snapdragon tekee todellakin hommansa kiltisti. :)
   
 4. juhheino

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Juu tuota Desireä tässä itsekin odotellaan ja mietiskelen miten syvän kuopan tuolle N97:lle kaivaisin. Noksun pitäisi mielestäni maksaa jonkinlaista kärsimyskorvausta ainakin kaikille N97- omistajille, muttei se tekisi pahaa kyllä muillekaan N-sarjan omistajille. Tuota Desireä on tullut kaupassa jo useampaankin otteeseen räplättyä ja sitä hiplatessa alkaa hymyilyttää ja naama mennä pieneen virneeseen, kun huomaa että se oikeasti TOIMII ja SUJUVASTI.
   

Jaa tämä viestiketju